Diziseverlerin heyecanla beklediği an geldi: Game of Thrones 8. Sezon ne zaman başlıyor?

Diziseverlerin heyecanla beklediği an geldi: Game of Thrones 8. Sezon ne zaman başlıyor?

Game of Thrones 8. Sezon başlama tarihi belli oldu. Game of Thrones Son sezon bölümleri ne zaman hangi tarihlerde yayınlanacak? Dünya dizi tarihinin en çok izlenen yapımlarından birisi olan Game of Thrones, 2017’de yayınlanan 7.sezonunun ardından yeniden seyircisiyle buluşuyor. Resmi kanalı HBO tarafından 14 Nisan’da yayınlanacağı duyurulan dizinin yayın tarihi ile ilgili detaylar belli oldu. Game of Thrones son sezonunda neler olacak? İşte detaylar...

Game of Thrones hayranlarının beklediği yeni sezon müjdesi geldi. Game of Thrones 8. Bölüm tarihi belli oldu. Diziseverleirn merakla beklediği dizi tarihi ile ilgili açıklamayı HBO kanalı yaptı. 14 Nisan’da ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan Game of Thrones son sezon bölümleri hangi hafta hangi tarihlerde yayınlanacak? George R. R. Martin’in fantastik hikâyesi, 8. sezonla birlikte final yaparak ekranlara veda edecek. İŞte GOT son sezon bölüm tarihleri ve detaylar.

GAME OF THRONES SON SEZON BÖLÜMLERİ VE TARİHLERİ BELLİ OLDU

Dizi tarihinin en çok izlenen yapımlarından birisi olan Game of Thrones 8. sezon 1. Bölümü ABD'de 14 Nisan'da yayınlanacak. GOT Türkiye'de hangi kanalda, saat kaçta seyredilebilecek?Türkiye’deki yayın hakları Digiturk’te bulunan dizi, Türkiye saati ile 14 Nisan’ı 15 Nisan’a bağlayan gece, sabaha karşı 04.00‘te Türkçe altyazılı olarak yayınlanacak. Dizinin tekrarı 15 Nisan akşamı olacak.

TARİHLERİ VE SÜRELERİ

Game of Thrones'un 8. sezon bölüm tarihleri ve süreleri şöyle olacak: 

1. Bölümü 14 Nisan’da yayınlanacak ve 54 dakikadan oluşacak
2, Bölümü 21 Nisan’da yayınlanacak ve 58 dakikadan oluşacak
3. Bölümü 28 Nisan’da yayınlanacak ve 1 saat 22 dakikadan oluşacak
4. Bölümü 5 Mayıs’ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak
5. Bölümü 12 Mayıs’ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak
6. Bölümü 19 Mayıs’ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak.

KHALEEİ’DEN İPUÇU: HERKES ŞOK OLACAK

Milyonları ekran başına kilitleyen ve Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi bulunan Game of Thrones'un final sezonunu yaklaşırken dizide ‘Daenerys Targaryen' karakterine hayat veren Clarke'ın kırmızı halıda E! News'a verdiği röportaj E! Red Carpet & Award Shows Youtube kanalında yayınlandı. Game of Thrones final bölümlerin beklenmediği kadar ilgi çekici olacaklarını belirten Clarke, hayranların bu bölümlere nasıl bir tepki verebilecekleri sorusu karşısında, “Herkes şok olacak” yanıtını verdi.

DEVASA BİR ŞEY OLACAK?

Londra doğumlu oyuncu, “Devasa bir şey olacak. Herkesin bilmesi gereken bu. Bunu çekmek gerçekten çok zamanımızı aldı” diye konuştu.

Yayınlanmaya başladığı 2011'den bu yana 38 Emmy ödülü kazanan Game of Thrones'un 8. sezonu, 14 Nisan‘da gösterilmeye başlayacak. George RR Martin'in yazdığı ‘Buz ve Ateşin Şarkısı' (Song of Ice and Fire) adlı kitap serisinden uyarlanan dizinin dünyanın dört bir yanında geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

Game of Thrones 8. Sezon başlama tarihi belli oldu. Game of Thrones Son sezon bölümleri ne zaman hangi tarihlerde yayınlanacak? Dünya dizi tarihinin en çok izlenen yapımlarından birisi olan Game of Thrones, 2017’de yayınlanan 7.sezonunun ardından yeniden seyircisiyle buluşuyor. Resmi kanalı HBO tarafından 14 Nisan’da yayınlanacağı duyurulan dizinin yayın tarihi ile ilgili detaylar belli oldu. Game of Thrones son sezonunda neler olacak? 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN