Doğallığıyla konuşulan Tuba Büyüküstün, estetik yaptırdı

Doğallığıyla konuşulan Tuba Büyüküstün, estetik yaptırdı

Her zaman doğal güzellikten yana olduğunu söyleyen oyuncu Tuba Büyüküstün'ün yüzüne dolgu yaptığı iddia edildi.

Doğal güzellikten yana olduğunu belirten 39 yaşındaki oyuncu Tuba Büyüküstün, estetik yaptırdığı iddiasıyla gündeme geldi.

Estetik operasyonlar nedeniyle herkesin birbirine benzediğini söyleyen ve her zaman doğallıktan yana olduğunu savunan Büyüküstün'ün yüzüne dolgu yaptırdığı iddia edildi.

Bir davete katılan oyuncunun yüzünün gergin olması nedeniyle dolgu yaptırdığı belirtildi. Değişimiyle dikkat çeken Büyüküstün, estetik iddiası hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

23.jpg

GÜZEL UYGULAMALAR VAR AMA BEN DOĞALLIKTAN YANAYIM

Doğal yöntemlerle çözülmeyen durumlarda operasyon yapılması gerektiğini söyleyen Büyüküstün, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında şu şekilde konuşmuştu:

"Çok genç insanlar yapınca hani çünkü gençler, cilt güzel, o yüz, göz çok güzel zaten. "Onunla oynamak bana sahip olduğun şeyi harcamak gibi geliyor. Güzel uygulamalar var ama ben doğaldan yanayım. Doğal yöntemlerle çözemeyecek durumlar varsa başka şeylere başvurmak gerek. Ben de zaten iğneden korkarım. Sadece şuna takılıyorum; insanlar kendi yüzlerini tanıyıp, ona göre bir şey yapmak yerine, herkes birbirine benzemeye başladı. Tek prototipe dönmeye başladı. Tatsız olan kısmı o."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN