Doğduğum gün hangi şarkı popülerdi?

Doğduğum gün hangi şarkı popülerdi?

Doğduğunuz gün en çok dinlenen şarkının hangisi olduğunu öğrenmek mümkün. Playback FM'in playback.fm/birthday-song internet sitesinden doğduğunuz tarihte hangi şarkının meşhur olduğunu görüntüleyebilir ve dinleyebilirsiniz. İşte, doğum günümde popüler olan şarkı öğrenme...

İnternet kullanıcıları, doğduğu gün hangi şarkının meşhur olduğunu öğrenebiliyor. Playback FM'in kısa sürede ilgi gören 'Doğduğum Gün Hangi Şarkı Meşhurdu?' uygulaması, kullanıcılara bir nevi maziyi yaşatıyor.

DOĞDUĞUM GÜN HANGİ ŞARKI MEŞHURDU?

Playback FM'in playback.fm/birthday-song web sayfasına giriş yapın. Üst tarafta yer alan ay, gün ve yıl seçeneklerine doğum tarihinizi girin. Ardından, 'Find Song' seçeneğine basın. Hemen altta doğduğunuz gün hangi şarkının meşhur olduğunu görebilir ve dinleyebilirsiniz.

Öte yandan, "Want to know what song you were conceived to?" başlığına tıklayarak 9 ay önceki o gece anne ve babanızın hangi şarkıyı dinlediğini öğrenebilirsiniz.

Sadece müzik ile yetinmeyenler için ise doğduğunuz gün popüler olan filmi ve bilim-kurgu kitabını öğrenme imkanı sunuyor.

2021-12-22-150802.jpg

DOĞDUĞUM GÜNDE EN ÇOK DİNLENEN HİT ŞARKI HANGİSİ?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN