Dökülen saçlara mucizevi dokunuş! Bu doğal 4 yöntem saçlarınızı elmas gibi parlatacak!

Dökülen saçlara mucizevi dokunuş! Bu doğal 4 yöntem saçlarınızı elmas gibi parlatacak!

Muhteşem bir şekilde düşen ve genel görünümümüzü güzelleştiren kalın ve parlak saçları hepimiz sevmiyor muyuz? En iyi şeylerin bakımı en zor olanlardır ve güzel saçlar listenin başında gelir.

Çoğumuzun mücadele ettiği yaygın bir saç bakımı sorunu “saç dökülmesidir”. İster kirlilikten, ister stresten, ister sadece bir saç bakım rutininin olmamasından olsun, saç dökülmesini yaşamak gerçekten kalp kırıcıdır.

Neyse ki “hindistan cevizi bazlı saç yağları” ve saç maskeleri arkamızda. Molekülleri saç köklerinin yanı sıra saç tellerimizin derinliklerine nüfuz ederek saçlarımızı içten dışa besler. Hindistan cevizi bazlı saç yağları, kafa derisi sağlığını iyileştirmeye ve saç dökülmesini azaltmaya yardımcı olan iyi miktarda laurik asit içerir.

HİNDİSTAN CEVİZİ MUCİZESİ

Saçlarınız dökülüyor veya saçınıza sık sık boyama işlemi yapıyorsanız, en kısa zamanda hindistancevizi bazlı saç yağıyla arkadaş olmanın zamanı geldi! Renk hasarını, kimyasal hasarı, sert su hasarını ve ısı hasarını önlediği bilinmektedir.

Saçınızı hindistancevizi bazlı saç yağının iyiliğiyle nasıl tanıştıracağınızı mı merak ediyorsunuz? Daha fazla kendinizi yormayın, saçınızın gücünü geri kazanmak ve saç dökülmesine veda etmek için 4 ev ilacının bir listesini yaptık:

1-004.jpg

HİNDİSTAN CEVİZİ VE BAL SAÇ MASKESİ

Bal, nemi korumaya ve saçımıza parlaklık katmaya yardımcı olur. Bu kolay uygulanabilen saç maskesi, saç sağlığı için harikalar yaratır. Tek yapmanız gereken, 1 yemek kaşığı ısıtılmış hindistancevizi bazlı saç yağı ve 1 yemek kaşığı doğal balı bir kaseye ekleyin. Homojen bir karışım oluşana kadar iyice karıştırın. Sonra bu saç maskesini saç derinize ve saçınızın uzunluğuna uygulayın ve yaklaşık 20 dakika bekletin. En iyi sonuç için ılık suyla iyice durulayın.

2-003.jpg

HİNDİSTAN CEVİZİ LİMONLU SAÇ MASKESİ

Limon, kollajen üretimine yardımcı olan C vitamini açısından zengindir. Kolajenin saç büyümesini hızlandırdığı bilinmektedir. Ek olarak, limonun antifungal yapısı, yağı azaltarak, saç derisini temiz tutarak ve gözenekleri tıkayarak yağlı saçlar için harikalar yaratır. Bu maskeyi yapmak için bir kaseye bir yemek kaşığı hindistancevizi bazlı saç yağı ve bir yemek kaşığı limon suyu ekleyin ve karıştırın. Bu karışımı kuru saça uygulayın ve 15 dakika bekletin. Ardından saçlarınızı rutin şampuanınızla yıkayın.

3-001.jpg

HİNDİSTAN CEVİZİ VE MUZ SAÇ MASKESİ

Yapması kolay bir diğer saç maskesi hindistancevizi ve muz içerir. Muz saçlarımızı yumuşatır, doğal elastikiyetini korur ve kırık uçları ve kırılmaları önler. Bir karıştırıcıda yarım muz ve 1 yemek kaşığı hindistancevizi bazlı saç yağını ekleyin ve iyice karıştırın. Pürüzsüz bir macun oluştuğunda, bir kasede toplayın ve saç derinize masaj yapın. Ardından 20 dakika bekletin ve şampuanla yıkayın.

4-001.jpg

HİNDİSTAN CEVİZİ VE YUMURTA SARISI SAÇ MASKESİ

Cansız saçlarla mücadele ediyorsanız, bu sizin için! Yumurta sarısı, hasarlı telleri onaran ve daha fazla saç hasarını önleyen vitaminler açısından zengindir. Bu maskeyi yapmak için bir kaseye bir yumurtanın sarısını ve içine 2 yemek kaşığı hindistancevizi bazlı saç yağını ekleyin. Düzgün bir şekilde karıştırın ve maskeyi nemli saça uygulayın. Maskenin damlamaması için bone kullanmanızı öneririz. 20 dakika bekletin ve soğuk su ile yıkayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN