Seda Sayan'ın evlilik oyunu ifşa oldu! Yakın dostundan genç koca itirafı

Seda Sayan'ın evlilik oyunu ifşa oldu! Yakın dostundan genç koca itirafı

Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile 7. evliliğini yapan Seda Sayan kendisine gelen eleştirileri ciddiye almazken, bu defa en en yakın dostundan şoke eden bir yorum geldi. Nikahında yanında olan Seda Sayan ve evliliği için lunapark benzetmesi yapan dostu bakın kim? Bu sözler Seda Sayan'ı kızdıracak.

Prag'da evlenmesi beklenen fakat yaşanan vize sorunlarından dolayı nikahını Türkiye'de kıyan Seda Sayan, aynı programda beraber çalıştığı Müzisyen Çağlar Ökten ile evlendi. 7. defa nikah masasına oturan Sayan'a ailesi veto verirken, düğününe de katılmadı. Aynı şekilde Çağlar Ökten'in de ailesinden kimse yoktu. Yakın dostları Safiye Soyman, Faik Öztürk gibi isimlerin yer aldığı nikah sessiz sedasız kıyılırken, yakın dostları Faik Öztürk'ten bomba gibi bir yorum geldi. İşte Seda Sayan'ı kızdıracak o açıklama.

sayanlar.jpg

YAŞ FARKINA TAKILMAYAN SEDA SAYAN'I KIZDIRACAK YORUM

Oğlu Oğulcan Engin'in "Sessiz sedasız evlen" uyarısından dolayı sadece yakın dostlarının katıldığı sade bir nikahla dünya evine giren Seda Sayan, eşi Ökten Çağlar ile evliliklerini 2 ayına girerken, son zamanda ayrılık haberleri de basına yansımaya başladı. Geçtiğimiz günlerde eşinin soyadını kimliğinden kaldırmak için dava açan Sayan, hakkında çıkan ayrılıyor haberlerine sitem etti. Ayrılık olmadığını ifade eden Sayan, eşinin 34. yaş gününün de ise enteresan bir hediye verdi. Silikonlarını yenileten Sayan, eşine ise doğum günü hediyesi olarak saç ekimi yaptırdı.

rikin.jpg

YAKIN DOSTUNDAN SEDA SAYAN'I KIZDIRACAK AÇIKLAMA

Kendinden küçük eşiyle hakkında çıkan yaş farkı eleştirilerine kulak asmayan Sayan bu defa en yakın dostundan sert bir yorum geldi. Sayan'ın nikahında da yer alan Faik Öztürk, Çağlar Ökten-Seda Sayan evliliğine ilişkin, "Lunaparkı var, oyuncu gelir oyuncu gider" yorumunda bulundu.

sayanseda.jpg

SEDA SAYAN'IN EVLİLİĞİNE 'LUNA PARK' BENZETMESİ

Katıldığı bir etkinlikte kendisine gelen soruları yanıtlayan Öztürk, "Siz 22 yıldır berabersiniz, Seda Hanım ise 7’nci kez nikâh masasına oturdu. Bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz?" sorusun herkesi şoke eden bir açıklama yaptı. Yakın dostunun evliliklerini lunaparka benzeten Öztürk, "Seda Sayan güçlü bir kadın. Kumaşı çok iyi bir kadın. Parası var pulu var. Ekonomik yönden güçlü bir kadın. Seda Sayan hiç kimsenin işine karışmaz. Seda Sayan'ın mutlu olacağı bir lunaparkı var. O lunaparka oyuncu gelir, oyuncu gider."

saannn.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (121)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
121 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN