Dudaklarınızın şekli kişilik özelliklerinizi açığa çıkarıyor! İşte dudak şeklinize göre karakter analizi yapan kişilik testi

Dudaklarınızın şekli kişilik özelliklerinizi açığa çıkarıyor! İşte dudak şeklinize göre karakter analizi yapan kişilik testi

Dudak şeklin nasıl? Dolgun dudaklar mı yoksa ince dudaklarınız mı var? Veya üst dudağınız alt dudağınızdan daha mı dolgun? Dudak şekline göre ilginç kişilik özelliklerini öğrenmek ister misin? O zaman bu kişilik testine bir göz atın.

Uzmanlar yaptığı araştırmalarda dudak şeklinizin psikolojik sırları ve kişilik özelliklerini anlatabileceğini ortaya koymuştur. Dudakların dolgunluğu ve kalınlığı kişiliğinizin sırlarını barındırır. Bir aynanın önünde durun ve bu kişilik testinde yer alan resimlere göre dudağınızın şeklinin nasıl olduğunu görün. Dudak şekliniz kişiliğiniz hakkında çok şey söyleyebilir.

kapak-001.jpg

DUDAK ŞEKLİNİZ KİŞİLİĞİNİZ HAKKINDA NE DİYOR?

1-004.jpg

DOLGUN DUDAKLAR

Dudaklarınızın şekli Dolgun Dudak ise ilişkilere her şeyin üstünde değer veren empatik bir bireysiniz. Cömertsin ve mükemmel bir ebeveyn oluyorsun. Başkalarını korumak ve beslemek için güçlü bir doğuştan gelen arzunuz var. Özenli, özverili doğanız aynı zamanda başkalarını da önemsemekle ilgilidir. Ailenize ve arkadaşlarınıza yakın olma eğilimindesiniz. Eğlenceyi seven ve dışa dönük bir insansınız. Yakın arkadaşlarınız ve ailenizle vakit geçirmeyi seviyorsunuz. Etkileyici ve tutkulu olma eğilimindesiniz. Ayrıca son derece kendinden emin ve fiziksel olarak çekicisin. Ancak, zaman zaman biraz dürtüsel ve pervasız olma eğilimindesiniz. Ayrıca aceleyle veya düşünmeden konuşabilirsiniz ki bu sizin için sorun olabilir. İnatçı olabilirsin ve fikrini değiştirmeni sağlamak oldukça zor olabilir.

2-002.jpg

TAM ALT DUDAK

Dudaklarınızın şekli Dolgun Alt Dudak ise sen genellikle mutlu bir tipsin ve nasıl eğleneceğini biliyorsun. Rutinlerden hiç hoşlanmıyorsunuz. 9 ila 5 iş için yaratılmadınız. Kendinizi ifade etmeniz için size alan veren kariyerlerde iyi çalışıyorsunuz. Hayattan zevk almayı ve eğlenceli, enerjik bir yaşam tarzına sahip olmayı seviyorsunuz. Hayatta kendiliğindenliği seviyorsunuz. Hareket halindeyken planlar yaparsınız. Maceralı gezilerden hoşlanırsınız. Ayrıca hayatın seni götürdüğü yere gidiyorsun. Sen çok meraklı bir ruhsun. Yeni olasılıklara açıksınız. Ayrıca dolgun dudaklara sahip olanlara kıyasla oldukça şehvetli olma eğilimindesiniz. Elbette olmak istediğinizde de etkileyicisiniz. Doğru koşullar ve insanlar göz önüne alındığında kalbini konuşacaksın. Çoğunlukla açık sözlüsün. Yeni şeyler denemeyi, yeni deneyimler yaşamayı ve yeni yerler keşfetmeyi tercih ediyorsunuz. Bağımsız bir çizginiz var.

3.jpg

TAM ÜST DUDAK

Dudaklarınızın şekli Dolgun Üst Dudak ise tam bir drama aşığı olduğun biliniyor. Kendiniz hakkında çok yüksek bir fikre sahip olma eğilimindesiniz. Kim olduğun için sevilmeyi seviyorsun. Ayrıca herkesin favorisi olmayı seviyorsun. Dikkatin tadını çıkarırsın. Sen karizmatiksin. Hayatı dolu dolu yaşıyorsun. Ayrıca kolay kolay ikna olmuyorsunuz. Bir süreliğine bir durumu gözlemleyebilirsiniz, ancak söylenmesi gerekenleri veya aklınızdakileri söylemek için uygun fırsatı değerlendirirsiniz. Ayrıca iyi bir çizgi roman zamanlamanız ve mizah anlayışınız var. Ayrıca her durumda doğru esprileri ya da esprileri bulabilen en komik insanlardan birisin. Oldukça entelektüelsiniz ve her şeyi iyi okuyorsunuz. Hiç şüphe yok ki, konuşmalara eklemek için değerli bir şeyiniz var. Ayrıca oldukça yetkinsiniz. Fikirlerinizi iletmek ve düşüncelerinizi dile getirmek konusunda da iyisiniz.

4.jpg

İNCE DUDAKLAR

Dudaklarınızın şekli İnce Dudak ise çekingen ve tedbirlisiniz. Ayrıca zaman zaman yalnız biri olarak görülüyorsun. Yalnızlıkta da mutlu olabilirsiniz. Ancak içe dönük kişiliğiniz sizi kendine güvenen biri yapar. Siz de yalnız olduğunuzdan eminsiniz. Grup ayarlarında insanlarla hızlı bir şekilde anlaşabilir ve sohbetlere katılabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için kararlısınız. Aslında, kendi beklentilerinizi aşıyorsunuz. Dolgun dudaklı insanlarla geçinmekte biraz zorlanabilirsiniz.

5.jpg

YAY ŞEKLİNDE DUDAKLAR

Dudaklarınızın şekli yay şeklinde ise, iyi bir iletişimcisiniz. Dinleyicinizi kesinlikle söyleyeceklerinize bağlayan kelimelerle, güzel kelimelerle bir yol bulma eğilimindesiniz. hem yaratıcısınız hem de hızlı fikirlisiniz, ancak bu bazen aleyhinize çalışıyor. Konuşmadan önce düşünün, özellikle öfkeliyken. Güçlü bir hafızan var. İstediğinizi elde etme konusunda oldukça yetkinsiniz. Yeteneklerinizin çok iyi farkındasınız. Kendine özgü bir kendini ifade etme tarzın var. Üretken ve başarılı birisin. Sen de güçlü bir manifestosun. Sen kendinin farkındasın. Bazen reaktif ve dürtüsel olabilirsiniz. Spontaneliği seviyorsun. Rutinlerden ve monoton yaşam tarzlarından hoşlanmıyorsunuz. Ayrıca karşı cins arasında çok romantik ve oldukça popülersiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN