Dünyaca ünlü şarkıcı Jessie J: Bebeğimi kaybettim

Dünyaca ünlü şarkıcı Jessie J: Bebeğimi kaybettim

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Jessie J, bebeğini kaybettiğini açıklamasının ardından dünyaca ünlü isimlerden ve sevenlerinden yüzlerce destek mesajı aldı.

Ünlü şarkıcı Jessie J, bebeğini kaybettiğini duyurmasının ardından dünyaca ünlü isimlerden ve sevenlerinden yüzlerce destek mesajı alan şarkıcı, 'Üzüntüm tarif edilemez. Ancak güçlü olduğumu ve iyi olacağımı biliyorum.' cümleleriyle açıklama yaptı.

NTV'de yer alan habere göre, 10.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından elinde gebelik testi tuttuğu fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı şu sözlerle kaydetmişti:

screenshot-1.jpg

"Bu sabah duygularımı kontrol edemediğimi hissediyorum. Bunu yazdığıma pişman olabilirim ya da olmayabilirim, aslında bilmiyorum. Tek bildiğim bu gece şarkı söylemek istediğim. Kederden ya da süreçten kaçtığım için değil, bu gece şarkı söylemenin bana yardımcı olacağını bildiğim için... Bazı insanların konserimi iptal etmem gerektiğini düşüneceğini biliyorum. Şarkı söylemeye gençken neşe için, ruhumu doldurmak ve hiç değişmeyen öz sevgi terapisi için başladım ve bunu kendi yolumla işlemeliyim.

HALA ŞOKTAYIM

Kendi kendime bir bebek sahibi olmak sahibi olmak istedim. Çünkü bu kısa hayatta en çok istediğim şeydi. Hamile kalmak başlı başına bir mucizeydi ve bu tecrübeyi hiçbir zaman unutmayacağım... Hâlâ şoktayım, üzüntüm tarif edilemez. Ancak güçlü olduğumu ve iyi olacağımı biliyorum. Ayrıca dünyanın her yerinden milyonlarca kadının bu acıyı hissettiğini biliyorum. Onlarla bağ kurduğumu hissediyorum. Bu, dünyanın en yalnız hissi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN