Dünyanın en güze kokusu oyuncuları kimler? Amsterdam'da çekilen Türk yapımı film

Dünyanın en güze kokusu oyuncuları kimler? Amsterdam'da çekilen Türk yapımı film

Dünyanın En Güzel Kokusu oyuncuları kimler? Dünyanın En Güzel Kokusu konusu nedir? soruları, film hakkında bilgi edinmek isteyen izleyiciler tarafından araştırılıyor. Dün Star TV'de yayınlanan film beğeni topluyor. İşte Dünyanın En Güzel Kokusu filmi hakkında merak edilen soruların yanıtları...

2016 yılında sinemalarda yayınlanan Dünyanın En Güzel Kokusu filmi 2 milyon 567 bin lira hasılat elde etti. Dünyanın En Güzel Kokusu filmine dair detaylar haberimizde.

DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU OYUNCULARI KİMLER?

Dünyanın En Güzel Kokusu filminin oyuncu kadrosunda Rıza Kocaoğlu - Hakan, Tuba Ünsal - Derya, Burak Altay, Esra Ruşan, Nezih Tuncay ve Feriha Eyüpoğlu var.

Filmin yönetmenliğini ise Mustafa Uğur Yağcıoğlu yaptı.

DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU FİLMİNİN KONUSU NE?

Hakan evlilik bağının ilişkileri tükettiğine inanan, sürekli partner değiştiren bir şarkı sözü yazarıdır. Derya ise Hakan'ın hem en yakın arkadaşı, hem de zor gün dostudur.

Karşılarına kim çıksa ilişki kurmakta zorlanan bu iki kişi bir yandan da çocuk özlemi çekmektedir.

Hakan, Derya'ya bir gün evlenip beraber bir çocuk yapmayı teklif eder. Kaidelerine göre kurulmuş bir evlilikle, çocuk sahibi olduktan sonra ise ilişkilerine iki arkadaş olarak devam edeceklerdir. Derya başta tereddüt etse de, sonrasında teklifi kabul eder. Peki her şey planlandığı gibi mi gidecektir? 

DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Dünyanın En Güzel Kokusu filminin çekimleri İstanbul ve Amsterdam’da gerçekleştirildi.

19-07/09/dunyanin-en-guzel-kokusu-4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN