Düşman başına neden yok, yayından mı kaldırıldı? Kanal 7 Düşman Başına yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Düşman başına neden yok, yayından mı kaldırıldı? Kanal 7 Düşman Başına yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal 7 ekranlarına gelen Düşman Başına isimli dizinin yayın listesinde olmadığını gören dizi severler, Düşman başına neden yok, yayından mı kaldırıldı? Kanal 7 Düşman Başına yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorularına yanıt aramaya başladı. İşte, Düşman Başına isimli dizinin yayını hakkında detaylar..

Kanal 7'nin günlük yayın akışı araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Dizi sevenlerin merakla bekledikleri Düman Başına isimli diziyi yayın akışında görmeyen izleyiciler dizinin akıbeti hakkında araştırma yapmaya başladılar.

Düşman başına neden yok, yayından mı kaldırıldı

Yayın akışında yayın süresi sık değişen dizilerden bir tanesi olan Düşman Başına, bilindiği üzere 10 Haziran 2022 Cuma günü ilk bölümüyle Kanal 7 ekranlarına geldi. Gelin ve kayınvalide, eski nesil ve yeni nesil arasında bir çatışma olarak da büyük bir eser haline getirilen dizi, sezon başında diziye alışamadı. , dizide istediği desteği reyting olarak göremedi. Kanal 7 daha sonra bir karar aldı ve Düşman Başına adlı diziyi gece saat 23:30 gibi izlenmesi pek de mümkün olmayan bir zaman dilinde yayımlamaya başladı.

Düşman başına neden yok, yayından mı kaldırıldı

KANAL 7 DÜŞMAN BAŞINA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Hafta içi her akşam saat 23.30'da ekranlara gelen Düşman Başına isimli dizi bu akşam Kanal 7'nin yayın akışına alınmadı. Mevlid Kandili vesilesiyle kanal da Kandil Özel programı yayımlanacak. Bu nedenle Düşman Başına bu akşam saatinde ekranlara gelemeyecek. Dizinin yeni bölümü 10 Ekim Pazartesi günü izleyicilerle yeniden buluşacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN