Duvarlarınızda bulunan lekeleri ve çizikleri 2 saniyede silgi gibi siliyor! İşte lekeleri anında yok eden o yöntem

Duvarlarınızda bulunan lekeleri ve çizikleri 2 saniyede silgi gibi siliyor! İşte lekeleri anında yok eden o yöntem

Evinizin duvalarında bulunan lekerden kolayca kurtulmanın yolunu öğrenmek ister misiniz? Bu yöntem sayesinde duvarlarda yer alan siyah lekeleri yok etmek çok kolay. İşte lekeleri 2 saniyede ortadan kaldıran o yöntem.

Beyaz veya açık renkli duvarlarınız varsa, bu sorun tanıdık gelebilir. Odayı daha büyük ve daha parlak hale getirdiği için beyaz duvarların temiz ve taze görünümünü seviyoruz. Ancak, beyaz duvarlarınız varsa, kolayca aşındıklarını biliyor olabilirsiniz. Mobilyaları taşırken veya belki de duvar boyunca sürüklenen bir çanta yüzünden: Daha ne olduğunu anlamadan üzerlerinde koyu renkli çizikler var. Önlemek zor ama düzeltmek çok kolay!

BU İPUCU GERÇEKTEN ÇOK KOLAY

Duvarınızda siyah bir çizik izi oluşması uzun sürmez. Belki mobilya taşıyordunuz ve duvarları çiziyordunuz ya da çocuklarınız merdivenleri çıkarken çantalarını duvar boyunca sürüklediler. Yazık, çünkü koyu renkli çizikler açık renkli duvarlarda çok kolay görülebilir. Neyse ki, sizin için bir çözümümüz var! Peki ya size bir duvardaki çizik izlerini gidermenin sadece 2 saniye sürdüğünü söylesek? Tek ihtiyacın olan bir top.

1-008.jpg

İHTİYACINI OLAN ŞEY BİR TOP

'Bir top'mu?' dediğini duyar gibiyiz. Tabiki herhangi bir top değil, bu çirkin çizik izlerinden kurtulmak için bir tenis topuna ihtiyacınız olacak. Umarım tenisi seviyorsunuzdur ya da genellikle oldukça ucuzdurlar ve birçok mağazadan alınabilirler. Tenis topları da yatakları yıkarken oldukça kullanışlıdır, bu nedenle etrafta birkaç tane bulundurmak her zaman iyidir.

YÖNTEM NASIL KULLANILIR?

Bir tenis topu kullanmanız gerektiğini bildiğinize göre, muhtemelen çizik izlerinin nasıl giderileceğini açıklamamıza neredeyse gerek yok. Başlamak için tenis topunun temiz olduğundan emin olun. Topu sürtünme izlerinin üzerine sürtün ve bunların kaybolduğunu göreceksiniz. Bu kadar kolay! Topun kumaşı duvarınızdaki kiri kaldıracak ve onları bir kez daha lekesiz bırakacaktır.

Bu yöntemi denemeyi ve hoşunuza gittiyse görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlere aktarmayı unutmayın. Aynı zamanda arkadaşlarınızla ve sevdikleriniz bu ipucunu gönül rahatlığıyla paylaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN