Ebru Polat Takipçisine Öfke Kustu! Sosyal Medyayı İkiye Bölen Ağır Hakaret 'Beleşçi, Dilenci...' Diyerek Başladı... KARAR

Ebru Polat Takipçisine Öfke Kustu! Sosyal Medyayı İkiye Bölen Ağır Hakaret 'Beleşçi, Dilenci...' Diyerek Başladı... KARAR

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan şarkıcı Ebru Polat takipçisinin sorusuna öyle bir yanıt verdi ki sosyal medya ikiye bölündü. Takipçisine adeta öfke kusan Ebru Polat'a kimi takipçileri hak verirken kimileri de ağır hakaret ettiğini belirterek güzle şarkıcıya katılmadıklarını ifade ettiler. İşte Ebru Polat'ı çıldırtan istek ve sanatçının verdiği ağır yanıt...

Güzel şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin basınının gündeminde yer alıyor. Takipçileriyle sürekli iletişimde olan güzel şarkıcı, son olarak bir takipçisinden gelen soruya verdiği yanıtla olay yarattı. Ebru Polat cevap olarak adeta öfke kustu.

Sosyal medya hesabından özel hayatıyla ilgili düzenli olarak paylaşım yapan şarkıcı Ebru Polat, takipçileriyle de sık sık soru cevap yapıyor. Yine takipçileriyle soru cevap yapan ve bir takipçisinin sorusu üzerine oldukça sinirlenen Ebru Polat adeta öfke patlaması yaşadı. Ebru Polat'ın takipçisine verdi sert cevap olay yarattı.

TAKİPÇİSİNİN SORUSUNA VERDİĞİ YANIT OLAY OLDU

Her paylaşımıyla Instagram'ı kasıp kavuran güzel şarkıcı Ebru Polat, son olarak takipçileriyle yaptığı soru cevapla gündeme geldi.

Bir takipçisinin sorduğu soru üzerine sinirlerine hakim olamayan güzel şarkıcı, yanıtıyla oldukça şaşırttı.

Takipçisinin, "Merhaba üzerindeki blüz çok güzel bana verir misin? Çok güzelsin ne giysen yakışıyor." sorusu sonrası çılgına dönen Ebru Polat verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti.

ebru-polat-sosyal-medya.jpg

Ebru Polat cevap olarak, "Evet beleşçi, dilenci tayfa yine iş başında. Hiç sormazlar acaba siz seviyor musunuz üzerinizdekini diye! Bu bir şey mi saatimi, telefonumu, arabamı, koltuklarımı bile isteyen var.Yattığı yerden g.tünü devirsin yatsın dilencilik yapsın oh bir biz enayiyiz zaten. Gerçekten ihtiyaç sahiplerinin hakkını çalıyor bunlar." sözleriyle olay yarattı.

NOT : Siz de Ebru Polat'a katılıyor musunuz ve ya takipçisine hakaret ettiğini mi düşünüyorsunuz?

ASIL MESLEĞİNİ TEPKİ OLARAK SÖYLEDİ

Geçtiğimiz gün Instagram hesabından takipçileriyle soru cevap yapan güzel şarkıcı Ebru Polat, bir takipçisinden gelen yorum sonrası tepki gösterdi.

Takipçisinin, "Ünlü olmasaydınız şimdilerde Sinop'ta 2 çocuklu bağ bahçe yapan bir aileydiniz belki de" yorumu üzerine sinirlenen Ebru Polat asıl mesleğini açıkladı.

ebru-polat-kimdir.jpg

'YEDİ KUŞAK HUKUKÇU BİR AİLENİN AVUKAT KIZIYIM'

Ebru Polat bu yorum sonrasında tepki göstererek, ""Ben ünlü olmadan önce İzmir'de doğup büyümüş, Göztepe sahilde oturan, eğitime önem veren 7 kuşak hukukçu bir ailenin avukat kızıydım zaten. Ünlü olmamakla bağ bahçe ne alaka şimdi." açıklamasıyla şoke etti. Ebru Polat'ın avukat olduğunu öğrenenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN