Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan evliliğe ilk adım

Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan evliliğe ilk adım

Oyuncu Ebru Şahin ve NBA oyuncusu Cedi Osman, dün akşam evlilik yolunda ilk adımı attı. Şahin, sosyal medya hesabından nişan töreninden kareleri paylaşarak "Dün biraz olaylı geçti" yazdı.

Oyuncu Ebru Şahin ve NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman dün akşam Tekirdağ'da nişanlandı. Çift yaz sonu düğün yapacaklarını belirtti.

Cedi Osman, Ebru Şahin'i Tekirdağ'da oturan ailesinden istemeye gitti. Çift, Nişan yüzüklerini taktı.

33.png

Instagram'da 4 milyon takipçisi bulunan Şahin, nişan töreninden kareleri paylaşarak "Dün biraz olaylı geçti" notunu düştü. Şahin nişan töreninde özel tasarım püskül detaylı bir mini elbise tercih etti. Cedi Osman ise bej renginde bir takım elbise giydi.

44.png

Ebru Şahin'in paylaşımına yorum yapan Berkay Şahin, Burcu Kara, Aslıhan Gürbüz, Aslı Turanlı ve Deniz Sipahi gibi isimlerden tebrik yorumu yağdı.

55.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN