Ebru Şahin'den olay nikah elbisesi! Miniyi görenlerin ağzı açık kaldı

Ebru Şahin'den olay nikah elbisesi! Miniyi görenlerin ağzı açık kaldı

Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin, basketbolcu Cedi Osman ile evlendi. Nikahlarını Kuzey Makedonya'da kıyan çiftin düğünü ise 7 Temmuz'da Çeşme'de yapacak. Düğünden renkli görüntüler paylaşılırken Ebru Şahin'in giydiği kıyafet ise olay oldu. Kısa gelinliği andıran elbisesi en çok konuşulanlar arasında girdi. İşte Ebru Şahin'in giydiği olay nikah elbisesi.

Oyunculuğu ve güzelliği ile son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında olan Ebru Şahin, uzun zamandır beraber olduğu basketbolcu Cedi Osman ile dünya evine girdi. Nikahlarını Makedonya'da kıyan çiftin nikah görüntüleri ise çok konuşuldu. Beyaz bir elbise tercih eden Ebru Şahin'e eşi Cedi Osman'da beyaz takımla eşlik etti. Şahin'in giydiği mini elbise ise olay oldu. İşte herkesin konuştuğu o nikah kıyafeti.

ebru.jpg

HERCAİ VE DESTAN DİZİSİNİN YILDIZI EBRU ŞAHİN EVLENDİ

ATV'de yayınlanan Hercai dizisi ile kariyer basamaklarını hızlı çıkan Ebru Şahin, Destan dizisindeki oyunculuğu ile de hafızlara yer etti. Sezon finaline giden dizi Destan dizisinden sonra nikah masasına oturan güzel oyuncu hayatını Cedi Osman'la birleştirdi.

ebrucedi.jpg

NİKAH MAKEDONYA DÜĞÜN ÇEŞME'DE

Nikahlarını Makedonya'da kıyan çift düğünlerini ise 7 Temmuz'da Çeşme'de yapacak. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin nikah görüntüleri de en çok izlenenler arasında girdi.

evlilik.jpg

EBRU ŞAHİN'İN NİKAH KIYAFETİ OLAY OLDU

Arama motorlarında trend olan çiftin nikahı da dikkat çeken bir detay da Ebru Şahin'in giydiği nikah kıyafeti oldu. Beyaz mini elbisesine şapka ile kombinleyen Şahin'in adeta güzelliği ile herkes büyüledi. Cedi Osman ise beyaz takımı ile eşine uyum sağladı. Şahin'in nikah elbisesini beğenenler kadar beğenmeyenler de oldu. Kısa kıyafetine " Kumaş yetmemiş" yorumları geldi.

İşte Ebru Şahin'in olay olan kıyafeti

nikah.jpg

olayyy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN