Ebru Şallı’nın zor anları! Eşinden şiddet gören Ebru Şallı çevredekiler tarafından kurtarıldı

Ebru Şallı’nın zor anları! Eşinden şiddet gören Ebru Şallı çevredekiler tarafından kurtarıldı

Ebru Şallı eşi Uğur Akkaş tarafından şiddet gördü. 3 yıllık evli olan Ebru Şallı sokak ortasında eşinden dayak yedi. Çevredekilerin müdahalesi ile ortalık yatıştırılırken Ebru Şallı’nın eşini savunması dikkatlerden kaçmadı.

Evlilikleri ile magazin dünyasının en çok konuşlan isimleri arasında yer alan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çiftinin evliliği çatırdıyor. Süper model Ebru Şallı’nın eşinden şiddet gördüğü haberi gündeme bomba gibi düştü. Araba içerisinde alevlenen tartışma şiddete dönüşürken çevredekilerin müdahalesi ile ünlü sunucu Uğur Akkaş’ın elinden alındı. Çevredekiler müdahale ederken Ebru Şallı’nın “O benim kocam” demesi herkesi şaşırttı. 2019 yılında dünya evine giren güzel sunucu ikinci baharını yaşadığını söylüyordu.

EBRU ŞİDDET Mİ GÖRÜYOR?

Uzun bir aranın ardından tekrar ekranlara dönen Şallı, Koton markası ile işbirliği yaparak spor kıyafetler tasarladı. Pilates eğitmeni olan Ebru Şallı, televizyon programlarında sağlıklı beslenme ve spor düzeni hakkındaki detayları da paylaşıyor. Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğün ile Uğur Akkuş’la evlenen ünlü sunucunun evliliğinde ilk günden beri çok konuşuluyor. Olaylı başlayan ilişkileri olaylı devam ediyor. Uğur Akkaş’ın eski eşine şiddet uyguladığı iddiaları çok konuşulurken hakkında çıkan dolandırıcılık iddiaları da gündemde uzun süre yer aldı.

Ebru Şallı Şiddet

EBRU ŞALLI’NIN ZOR ANLARI

Oğlu Pars Tan’ı kaybeden Ebru Şallı, hayatının sen büyük sınavını verirken herşeyden uzak kaldı. Tüm Türkiye’yi üzen ölüm Ebru Şallı ve Harun Tan için zor bir süreç oldu. Ebru Şallı'nın en zor döneminde yanında yer alan Uğur Akkuş, her fırsatta eşini çok sevdiğini dile getiriyordu. Geçtiğimiz günlerde yaşanan olay sonrasında herkes bu nasıl sevgi dedi.

Emirgan güzergahında araç içerisinde sözlü olarak başlayan tartışma bir anda alevlenerek şiddete dönüştü. Ebru Şallı şiddete uğrarken çevredekilerde anında olaya müdahale etti. Uğur Akkaş’ın kullandığın arabanın önünü kesen yandaki araç karşısında Ebru Şallı’yı görünce şaşkınlığına engel olamadı. Eşinden şikayetçi olmayan Ebru Şallı, olayın kapanması için de ricada bulundu. Magazin gündeminde yer alan haberlerin doğru olmadığını söyleyen Ebru Şallı’nın boşanma davası açtığı iddiaları gündeme geldi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN