Ebu Hurafe'den Resimler sergisi

Ebu Hurafe'den Resimler sergisi

Yazar Uğur Batı ve ressam Kenan Işık'ın Ebu Hurafe'nin masallarını resmettiği sıradışı resim sergisi 15 Ekim'de İstanbullu sanatseverlerle buluşacak.

Uğur Batı ve Kenan Işık'ın resim, hikaye, resim üstü hikaye ve kitaptan oluşan türler arası sıra dışı resim sergisi Teşvikiye Galeri Işık'ta ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Pek çok türü içinde barındıran bu projede kitap, resim, sergi ve etkinlik bir arada olacak.

19-10/12/screenshot_3.jpg

Fantastik hikaye ve romanlarıyla tanınan yazar Uğur Batı’nın Doğu hikayelerinden esinle yarattığı gizemli kahraman Ebu Hurafe’nin masallarını Kenan Işık'ın resmettiği sergide sanatseverler aynı zamanda betondan altın suyuna, bakır tellerden zifte, özel pigmentli boyalardan soba boyasına pek çok farklı malzemenin resimlerde çok özel kullanımını görebilecekler.

19-10/12/screenshot_4.jpg

Sergide yer alan resimler hikayesiyle birlikte bir kitap olarak da okuyucuyla buluşacak. Modern sanatla minyatür gibi geleneksel sanat formlarının iç içe geçtiği sergi 2 Kasım'a kadar görülebilecek.

19-10/12/screenshot_5.jpg

Sergi İstanbul'dan sonra Balıkesir, Bodrum, Mardin ve bazı Avrupa kentlerinde bulunan galerilerde yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN