Ece Erken kimdir? Ece Erken Murat Başoğlu için ne dedi?

Ece Erken kimdir? Ece Erken Murat Başoğlu için ne dedi?

Ece Erken kimdir? sorusu Murat Başoğlu iddiasından sonra sosyal medyada gündem oldu. Ece Erken Murat Başoğlu için ne dedi? Ece Erken kaç yaşında nereli? İşte Ece Erken'in hayatı hakkında merak edilen tüm detaylar...

Yazımızda 'Ece Erken kimdir? Ece Erken Murat Başoğlu için ne dedi?' sorularının detaylı cevabını bulabilir Ece Erken'in hayatı ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz. Sunucu Ece Erken'in Murat Başoğlu'yla ilgili iddiaları gündemde. 

ECE ERKEN MURAT BAŞOĞLU İLE İLGİLİ NE DEDİ? 

Sunucu Ece Erken'in Murat Başoğlu iddiaları sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Ece Erken, birkaç gün önce intihara teşebbüs ettiği iddia edilen Murat Başoğlu'nun, kanala gelerek programın yapımcı Bilal Özbilge'yi silahla tehdit ettiğini söyledi.

Programında bir iddia ortaya atılmış, geçen yaz yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu'nun intihara teşebbüs ettiği ileri sürülmüştü.

'MASAYA ÜÇ KURŞUN KOYARAK PROGRAM SUNUCULARINI DA TEHDİT ETTİ'

Ece Erken, yaptıkları intihara teşebbüs haberinden sonra Murat Başoğlu'nun televizyon binasına gelerek, yapımcıya silah gösterdiğini ve hatta masaya üç kurşun koyarak, "Ayrıca bunlardan biri Ece'ye, biri Nihat'a biri Bircan'a "dediğini iddia etti.

18-09/06/ece-erken.jpg

ECE ERKEN KİMDİR?

Ece Erken'in hayatı ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor.

11 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu’da doğmuştur. Aslen Samsun’ludur. Babası subay olduğundan tayinlerden dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Liseyi İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesinde bitirdi. Babasıyla annesi ayrıldı; Ece Erken, annesiyle Beşiktaş’da Polat Residence’da yaşıyor. Bir abisi var.

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs’ta Bayrak Radyo Televizyonunda başladı. Sonra sırasıyla; Ankara’da Radyo Vizyon’da ve Radyo Genç’te çalıştı. Ardından İstanbul’a geldi ve Kral TV’de işe başladı. Kral TV’den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva’da çalıştı.

Televizyonculuk kariyerine ilk Star Tv’de başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV’de çalıştı. 4 yıl Show TV’de program yaptı. Kanal 1′de sunuculuk yaptı. ATV'de “Mavi Şeker” adlı programın sunuculuğunu yaptı. ATV'de Enbe Orkestrası ile birlikte “Enbeyaz Geceler” adlı programın sunuculuğunu yaptı. FOX TV'de "Aç Aç Kazan" adlı programı sundu. 2011 yılında ise Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile “Hayata Gülerken” adlı eğlence programını sundu. Beyaz TV'de yayınlanan “Tatlım Benim” adlı programı sundu.

2000 yılında TGRT kanalında oynayan “Nilgün” dizisinde başrolde oynadı. “Lise Defteri “adlı dizide Nil rolünde oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN