Ece Ronay'ı taciz ettiği iddia edilen Mehmet Ali Erbil hakkında flaş karar! "Sanığın sağlığı yerinde..."

Ece Ronay'ı taciz ettiği iddia edilen Mehmet Ali Erbil hakkında flaş karar! "Sanığın sağlığı yerinde..."

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in klibinde oynadığı fenomen Ece Ronay Bilir’i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada dinlenen müşteki Ece Ronay Bilir, “Şikayetçiyim.” dedi. Mahkeme ameliyat olduğu için duruşmaya gelmeyen Mehmet Ali Erbil’in mazeretini kabul ederken Ronay'ın avukatı ise "Sanığın sağlığı sosyal medya platformlarında açmış olduğu canlı yayınlardan anlaşılacağı üzere gayet yerindedir" dedi.

Klibinde oynadığı şarkıcı Ece Ronay Bilir'i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla, toplamda 8 yıl 10 aya kadar hapsi istenen ve hakkında zorla getirme kararı bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil sağlık sorunlarını mazeret göstererek duruşmaya katılmadı. Kısa süre önce apandisit ameliyatı olan Mehmet Ali Erbil hakkında tekrar zorla getirilme kararı çıkartıldı.

Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini öne süren Ece Ronay Bilir katılırken, bir önceki celse, hakkında zorla getirme kararı çıkartılan sanık Mehmet Ali Erbil katılmadı. Duruşmada taraf avukatları ise hazır bulundu.

Mehmet Ali Erbil Ece Ronay ile olan duruşmaya gelmedi! Ameliyat olan Erbil hakkında yeniden zorla getirme kararı

"CEZALANDIRILMASINI TALEP EDİYORUM"

Duruşmada söz alan müşteki Ece Ronay Bilir, Mehmet Ali Erbil’den şikayetçi olduğunu söyleyerek, “Cezalandırılmasını talep ediyorum” dedi.

Ronay'ın avukatı ise, "Sanığın sağlığı sosyal medya platformlarında açmış olduğu canlı yayınlardan anlaşılacağı üzere gayet yerindedir" dedi.

"GELECEK CELSE HAZIR EDECEĞİZ"

Ronay'ın avukatının bu açıklamasının ardından Mehmet Ali Erbil'in avukatı, "Müvekkilin geçirmiş olduğu ameliyat ve sağlık raporuyla mazeretli olduğu ortadadır. Gelecek celse hazır edeceğiz" ifadelerini kullandı.

MAHKEME MAZERETİ KABUL ETTİ

Mahkeme ara kararında, sanığın mazeretinin kabulüne karar vererek, bir önceki celse sanık hakkında çıkarılan zorla getirme kararının yerine getirilmesi çerçevesinde yeniden zorla getirme emri düzenlenmesine hükmetti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Mehmet Ali Erbil’in ’elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz’, ’sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret’ ve ’tehdit’ suçlarından 1 yıl 11 ay 15 günden 8 yıl 10 aya kadar hapsi isteniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN