Ece Seçkin'e kezzaplı sapığından korkunç taciz: Beni karısı sanıyor

Ece Seçkin'e kezzaplı sapığından korkunç taciz: Beni karısı sanıyor

Ünlü popçu Ece Seçkin Gökhan Çınar'ın Youtube'da yayınladığı Bana Göre TV'de samimi açıklamalarda bulundu. Çocukluğundan ailesine kadar hayatıyla ilgili soruları yanıtlayan Seçkin, uzun zamandır kendisini rahatsız eden sapığa ilişkin korkunç bir ayrıntılar verdi. İşte herkesin kanını donduracak o açıklamalar.

Gökhan Çınar'ın Katarsis programına katılan ünlü sanatçı Ece Seçkin, özel hayatı ve iş hayatında dair samimi açıklamalarda bulundu. Gökhan Çınar'ın sorularını yanıtlayan Seçkin, bazı anlarda göz yaşlarını tutamadı. Eşi ve ailesi hakkında da dikkat çeken açıklamalar yapan Seçkin, uzun süredir peşini bırakmayan telefon ve mesajlarla kendisini sürekli taciz eden sapığı hakkında da korkunç açıklamalar yaptı. İşte Ece Seçkin'in korkutucu tehditler savuran o sapığın yaptıkları.

kezzap.jpg

"DİJİTAL HARFLERLE MESAJLAR ATIYOR"

Takıntılı hayranının yaptıklarını anlatan Ece Seçkin, "6 ay önce telefonuma gelen şifreli mesajlarla bu başladı. Gelen mesajlardaki yazı dilini çözemedim. Dijital harflerle yazılmış. İçeriden bazı kelimeleri seçebiliyordum. Bu mesajların bazıları çağrıya gelmeye başladı. Sonra sistematik bir şekilde arkadaşlarıma giden mesajlar ve twitlere döndü. Küfürlü mesajlar atmaya başladı. Bunun saplantılı bir sevgi olmadığını anladım. Bu kişi benim onun eşi olduğumu düşünüyor. Onunla evli olduğumu ve eşim Çağrı'nın beni zorla yanında tuttuğunu düşünüyor." dedi.

eksisoz.jpg

"BENİ EŞİ SANIYOR"

Saplantılı kişinin kendisini sürekli arama ve videolar ile tehdit ettiğini söyleyen Seçkin, sapığın kendisini onun eşi olduğunu düşündüğünü söyledi. Seçkin,"Ona bazı yöntemlerle mesaj gönderdiğime inanıyor. Mesela televizyondan beni izlerken röportaj sırasında ona bir kelimeden mesaj gönderdiğime inanıyor. İlk dönemde bilgisizken sürekli tehdit mesajları alıyordum. Masanın üzerine atılmış kezzap fotoğrafları ve seni öldüreceğim yakacağım kadın gibi mesajlar alıyordum. Eve gelip temizlik yap videolar ve aramalar alıyorum. Bu hala bitmiş değil. Nereden engellesem de beni bir şekilde buluyor. Bir sabah arayıp 'Seni kesmeye geliyorum' diyor." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN