EDHO Ömür Façalı'sı Ceren Benderlioğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

EDHO Ömür Façalı'sı Ceren Benderlioğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Ömür Façalı olarak katılan Ceren Benderlioğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve kiminle evli? Ekranların sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümlerde yeni gelişmelere sahne olurken, farklı isimler de dizi kadrosuna katılmaya devam ediyor. ATV ekranlarında yayınlanan EDHO'ya son olarak Façalı ailesinin üyesi olarak Ömür Façalı adıyla katılan isim Ceren Benderlioğlu oldu. İşte detaylar...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna katılan yenim isimler oluyor. Son olarak Façalı ailesinin kızı olarak Ömür Façalı rolüyle EDHO'ya katılan Ceren Benderlioğlu heyecan yarattı. Peki EDHO Ömür Façalı'sı Ceren Benderlioğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, hangi dizi ve filmlerde oynadı? 

CEREN BENDERLİOĞLU KİMDİR? EDHO ÖMÜR FAÇALI

Ceren Benderlioğlu kimdir? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ömür Façalı'sı kimdir, nerelidir? Trakya Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümününü tamamlamıştır. Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Üniversitede okurken tanıştığı Tümay Özokur vasıtasıyla oyunculuğa başladı. Hem okudu hem küçük dizilerde rol aldı. Aynı zamanda Tümay Özokur Cast Ajansı’nda 5 yıla yaklaşık bir süre Cast Direktörlüğü yaptı.

19-02/09/ceren-sekercioglu-7-apdl.jpg

Ceren Şekerci, 6 Temmuz 2010 yılında kendisi gibi oyuncu olan Emir Benderlioğlu ile dünya evine girdi. Nur isminde bir kızı vardır. 2002 yılında “Ekmek Teknesi” adlı dizide Savaş Dinçel, Kadir Çöpdemir, Peker Açıkalın, Cem Kılıç, Açelya Akkoyun, Hasan Kaçan, Sermin Hürmeriç ile beraber rol aldılar. 2005 senesinde yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aydın Bulut’un yaptığı Senarist Nuran Devres’in yazdığı “Savcının Karısı” adlı dizide Gamze Özçelik, Cihan Okan, Şevket Çoruh, Ahmet Mekin, Ahu Yağtu, Ertan Saban ile birlikte rol aldı. 2014 senesinde “Kertenkele” adlı dizide Seval karakterini canlandırırken, Timur Acar, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Sinan Çalışkanoğlu, Sera Tokdemir, Selahattin Taşdöğen, Cengiz Küçükayvaz ile birlikte oynadı.

Daha önce 2015 Eylül ayında ekrana gelmesi planlanan fakat yayın tarihi 2015 Ekim ayına ertelenen Çiçek dizisi iptal edildi. Başrollerini Sedef Avcı, Engin Hepileri, Başak Daşman ve Nisa Melis Telli gibi isimlerin birlikte rol aldığı Çiçek dizisi başlamadan bitmiş oldu. İlk bölümleri çekilmiş olan dizide diğer karakterlerde Ceren Şekerci (Sevgi), Emir Benderlioğlu (Rıfat), Leyla Göksun (Elif), Bülent Şakrak(Zafer), Barış Hayta (Fatih), Kaan Ürkmez (Ozan), Meriç Başaran (İlknur anne), Murat Serezli (Fikret), Ege Kökenli (Defne), Tevfik Yapıcı (Dede) ve Fatma Karanfil (Nine) gibi ünlü oyuncular yer aldı.

19-02/09/38881193292-7cce48930c-o-fejw.jpg

2016 – Kızkaçıran (Gül) Filmi

2014 – Çiçek Dizisi

2014 – Kertenkele (Seval) Dizisi

2011 – Sudan Sebepler Dizisi

2011 – Hop Dedik: Deli Dumrul (Zeynep) Filmi

2010 – Geniş Aile (Aslı) 2. Sezon Dizisi

2009 – Kanal-İ-zasyon (Asistan Burçin) Filmi

2009 – Cam Kırıkları (Yasemin )Dizisi

2009 – Ayrılık (2) Dizisi

2009 – Melekler Korusun Sezon (Aslı Hanım) Dizisi

2008 – Kollama (Ayça) Dizisi

2010 – Adanalı 3. Sezon (Olcay) Dizisi

2007 – Parmaklıklar Ardında (Derya Mutlu) Dizisi

2007 – Kelebek Çıkmazı (Esra) Dizisi

2007 – Hayat Apartmanı (Figen) Dizisi

2007 – Bez Bebek (Paridan) Dizisi

2006 – Kızlar Yurdu (Şehnaz) Dizisi

2006 – Doktorlar Dizisi

2005 – Üç Kadın (Emel)Dizisi

2005 – Savcının Karısı (Yeşim) Dizisi

2005 – Kırık Kanatlar (Leyla) Dizisi

2005 – Keloğlan Kara Prens’e Karşı (Çamaşırcı) filmi

2005 – Güz Yangını (Dila’nın Gençliği) Dizisi

2004 – Çemberimde Gül Oya (Hemşire ) Dizisi

2004 – Yol Palas Cinayeti (Akkız) Filmi

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KONUSU NE?

Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır.  Sevmekten hiç kaçmaz. Sevilmeyi de pek sever. Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin…

Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir “baba”dır… Vefakar bir dosttur.Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir.

Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır’ı yeraltı dünyasında da yüceltir. Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır.Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür. Bu Çakır’a en büyük olma teklifidir.

 19-02/09/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-inceleme-maddelik-0.jpg

Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde “mafya” ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkumiyettir… Devletin Hızır Çakırbeyli’ye koltuğunu vaadettiğini farkeden büyük patron, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir…

Hızır Reis’in özel hayatı da dalgalıdır… Birkaç yıl önce sevdalandığı mimar Nazlı’nın hamile olduğunu eşi Meryem öğrenir ve bu çocuğun doğmasına asla izin vermeyecektir… Çakır ise iki çocuktan fazlasını istemektedir. Onun için boşanmak bir opsiyon mudur? Elbette hayır… Bu gerçeği bilen her iki kadın için savaş bir erkeği paylaşamamak değil hayatta kalma mücadelesi olacaktır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Ömür Façalı olarak katılan Ceren Benderlioğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve kiminle evli? Ekranların sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümlerde yeni gelişmelere sahne olurken, farklı isimler de dizi kadrosuna katılmaya devam ediyor. ATV ekranlarında yayınlanan EDHO'ya son olarak Façalı ailesinin üyesi olarak Ömür Façalı adıyla katılan isim Ceren Benderlioğlu oldu. İşte detaylar... 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN