Efsaneye böyle mi veda edecektik

Efsaneye böyle mi veda edecektik

George R. R. Martin’in kitaplarından ilhamla çekilen epik televizyon dizisi Game of Thrones çok konuşulan bir bölümle final yaptı.

8. sezonu izleyiciler tarafından eleştirilen, hatta change.org’da ‘8. sezonu daha iyi senaristler tarafından yazılıp tekrar çekilsin’ başlığı altında 1 milyondan fazla imza toplanan dizinin final bölümü de takipçileri tarafından beğenilmedi.

Yaklaşık 43 milyon kişinin izlediği bilinen final bölümü, herkes için hayal kırıklığı oldu. Bölümün ardından sosyal medyada şikayetlerini dile getiren hayranlar ‘’Keşke 2.sezonda kral hodor olsaydı. ben bunların hiçbirisini izlememiş olsaydım. yazıklar olsun.’’ ‘’IMDB’den 1 yıldız verip içimi biraz soğuttum. Keşke eksili puan verme şansımız da olsaydı.’’ dedi. Oyuncuların büyük kısmının da, finalden ve oynadıkları rolden memnun olmadığı biliniyordu. Tyrion Lannister rolündeki Peter Dinklage, yazar George R.R Martin’in köken hikayesine saygı duyulmadığı için mutsuz olanlar arasında. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN