Ekonomik kriz Kanal D'yi vurdu! En sevilen dizisini rakibine kaptırdı

Ekonomik kriz Kanal D'yi vurdu! En sevilen dizisini rakibine kaptırdı

Özellikle pandemi sürecinde etkisini gösteren 'global' ekonomik kriz Kanal D'yi de vurdu. 2009 yılı itibarıyla Türkiye'de en çok izlenen kanal unvanını elde eden Kanal D, ödeme sorunu nedeniyle en sevilen dizisini ezeli rakibine kaptırdı.

Bir süredir dünya genelinde yaşanılan 'global' ekonomik kriz, Demirören Holding'in Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanalları arasında yer alan Kanal D'yi de vurdu.

2009 yılı itibarıyla Türkiye'de en çok izlenen kanal unvanını elde eden Kanal D en sevilen dizisini ezeli rakibine kaptırdı. Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi olarak rekorları alt üst eden reyting rekortmeni 'Arka Sokaklar' hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

17 yıldır kesintisiz bir şekilde Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan senaryosu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan tarafından yazılan, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, başrollerinde ise Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin yer aldığı Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yapımlarından 'Arka Sokaklar' dizisi 18 Kasım'da yayınlanan 638. bölümü ile yayına ara vermişti.

Arka Sokaklar izle

KANAL DEĞİŞTİRİYOR

17 sezondur Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar kanal değiştiriyor. Demirören Medya ile kanal arasındaki ödeme sorunu yaşanması nedeniyle dizinin artık başka bir kanalda yayınlanmasına karar verildi.

Arka Sokaklar 625. Bölüm İzle

Yıllardır Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin yapımcısı Erler Film ile Demirören Medya’nın bir süredir ödeme konusunda sorun yaşadığı öğrenilmişti.

Artan maliyetler ve Kanal D’den verilen uzun vadeli çekler yapımcı Erler Filmi zor durumda bıraktı. Nakit akışı sebebiyle teknik ekibe ve bazı oyunculara ödemelerin sürekli aksaması zaman zaman sorunlara neden oldu.

ATV'DE YAYINLANACAK

Kanal D ekranlarında 17 yıldır izleyici ile buluşan, Erler Film’in üstlendiği fenomen dizi Arka Sokaklar’da yaşanan ödeme krizinin ardından alınan ‘ara verme’ kararı üzerine yeni bir gelişme yaşandı.

MedyaRadar’ın haberine göre, sevilen dizi artık başka kanalda izleyiciyle buluşacak. Arka Sokaklar’ın ekran macerasına ATV’de devam edeceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN