Ekranlara geri dönen Kurtlar Vadisi'ne bomba oyuncu! Öyle birini getirdiler ki..."Memati'yi unutturur"

Ekranlara geri dönen Kurtlar Vadisi'ne bomba oyuncu! Öyle birini getirdiler ki..."Memati'yi unutturur"

Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi tekrardan ekranlara dönüyor. Geçen günlerde müjdeli haberi veren Necati Şaşmaz herkesi sevindirmişti. Diziye dair yeni detaylar da gelmeye başladı. Öyle bir isim diziye dahil oluyor ki duyanlar "Yeni Memati" yorumunu yaptı.

Bir döneme damga vuran Türkiye'nin en uzun dizisi Kurtlar Vadisi yıllar sonra tekrardan yeni formatıyla ekranlara dönüyor. Dizideki karakterler merak konusu olurken, bazı isimler de netleşti. Diziye dahil olacağı söylenen o oyuncuyu duyanlar ise küçük dilini yuttu.

kurtlarvadisi.jpg

KURTLAR VADİSİ'NE BOMBA TRANSFER

Necati Şaşmaz'ın geçtiğimiz günlerde Kurtlar Vadisi'nin yeniden ekranlara döneceğini açıklamasının ardından sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

kurtlar.jpg

Yeni Akit'in haberine göre; dizi Disney Plus'ta izleyiciyle buluşacak.

caglar.jpg

TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Yine aynı haberde yer alan iddiaya göre Çağlar Ertuğrul'un diziye katılması için teklif yapıldığı ve oyuncunun olumlu baktığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN