Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Ünlü şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan, Survivor 2020 yarışmasıyla yeniden gündemde. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu da üstlendiği Survivor 2020’de ilginç isimler yer alıyor. Bunlardan biri de Emrah’ın oğlu… Peki Tayfun Erdoğan kimdir, kaç yaşındadır ve annesi kim? İşte detaylar…

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu ‘’Evleneceksen Gel’’ yarışmasıyla Türkiye’ye adını duyurmayı başaran Tayfun Erdoğan, şarkıcı Emrah’ın öz oğludur. Emrah da oğlunun Survivor 2020’ye katılmasına yorumsuz kaldı. İşte şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan’ın hayat hikâyesi…

EMRAH’IN OĞLU TAYFUN ERDOĞAN KİMDİR?

Tayfun Erdoğan, 4 Kasım 1991’de Bursa’nın Osmangazi ilçesinde doğdu. Bir dönem Bursa’da komilik yaptı. Annesinin adı Ebru Çolak’tır. Bir ara Zahide Yetiş’in, ‘’Tayfun evlenmek istiyor’’ açıklamasının ardından gence talip olan bir sürü aday, Yetiş’in programına bağlanmıştı. Tayfun da Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu evlilik programı ‘’Evleneceksen Gel’’de taliplerini aramıştı.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

İlkokul ve ortaokul Bisaş İlkögretim Okulunda okuyan Tayfun, Bursaspor alt yapısında futbol oynadı. Liseyi de Bursa Hasan Ali Yücel lisesinde okuyan Tayfun, Uludağ Üniversitesi Önlisans İşletme Bölümü mezunudur.

20-02/04/tayfun-erdoganjpgg.jpg

EMRAH SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Şarkıcı Emrah, magazin muhabirinin, ‘’Oğlunuzun Survivor 2020 yarışmasına katılmasıyla ilgili ne söyleyeceksiniz?’’ sorusunu cevaplamadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN