En komik sevgililer günü mesajları, sözleri | Komik 14 Şubat mesajları

En komik sevgililer günü mesajları, sözleri | Komik 14 Şubat mesajları

En komik en eğlenceli sevgililer günü mesajları, 14 Şubat için şimdiden aranmaya başlandı. Sevgililer gününde eşine ve sevgilisine eğlenceli Mesajlar göndermek isteyenler için haberimizde en komik en eğlenceli 14 Şubat sevgililer günü mesaj ve yazılarını derledik.

Sevgililer günü en komik en eğlenceli mesajları aranıyor. 14 Şubat’ta eşi veya sevgilisine mesaj göndermek isteyenler, bir yandan da en komik en eğlenceli 14 Şubat sevgililer günü mesajlarını Facebook, Whatsapp, SMS ile birbirine gönderiyor. 

EN KOMİK SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJI | 14 ŞUBAT

En komik, en eğlenceli 14 Şubat mesajları ile sevdiklerinizi gülümsetebilirsiniz. Haberimizde 14 Şubat komik mesajlarını derledik.

Sevgililer günü yaklaşıyormuş. Millette bir telaş, bir heyecan… Yalnızlığın en büyük avantajı bu işte… Kafan rahat.

Karar verdim, 14 Şubat’ta bizim asansöre hediye alacam. 10 senedir çıkıyoruz birbirimizi hiç kırmadık.

14 Şubat gelmesin; Şubat 13 çeksin, geri kalan 15 gün Mart’a eklensin. Bana hayrı yok, bari kediler bayram etsin.

14 Şubat’ta çalışabilecek günübirlikçi ‘’Sevgili’’ aranıyor. Yemek + Sinema + Çiçek + Kahve + Akşam eve servis…

Milyonlarca yalnıza sesleniyorum, bir gün için şu ara pişman olacağınız şeyler yapmayın, bunun 15 Şubat’ı da var.

Flaş Flaş Flaş! 14 Şubat Sevgililer Günü Hafta içi olması sebebiyle 30 Şubat’a ertelenmiştir. Tüm sevgililere duyurulur.

14 Şubat’ta el ele tutuşan sevgilileri zabıtaların toplayacağını biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü kıskançlıktan ben uydurdum.

14 Şubat yaklaşıyor ne para var ne pul ne yapacağım derken aklıma geldi, zaten benim sevgilim yok. En iyi kalkıp çay koyum.

Yörsan, sevgililer günü pekguzelsozler.com için kalp şeklinde kaşar yapmış, Allah’ım sen o hediyeyi veren adamın beyninden, alan kadının da şerrinden dünyayı koru.

Aşk elmayı yemekle başlar, ayvayı yemekle biter.

14 Şubat kuyumcuları kalkındırma günü.

Sevgililer günü gelse de, üzerine bir soğuk su içsek.

Sevgililer günü hediyeme sevgili almam lazım.

Kasım’da aşk başkaysa; sevgililer günü neden Şubat’ta?

Sevgililer günü iptal! Şaka şaka yine yalnızım da!

14 Şubat sevgililer günü için eleman alımı başlamıştır, bilginize.

Deliye her gün sevgililer günü. Seni deli gibi seven delin.

14 Şubat’ta sevgilinizi şaşırtmak mı istiyorsunuz? Ona değil bana hediye alın.

Sevgi neydi? Sevgi emekti. O halde 14 Şubat emekliler günüdür bence.

Duydun mu sevgililer günüymüş. Niye ki artık gençler günlük mü seviyorlarmış?

Sevgililer günü var da yalnızlar günü niye yok? Biz daha kalabalığız bence.

Bence sevgililer günü 29 Şubat olsun. Biz de öküz değiliz herhalde, 4 yılda bir sevgili buluruz artık.

14 Şubat’ta eski sevgilime Kandil mesajı atacağım, aşka gelmedi uyuz belki imana gelir.

SEVGİLİLER GÜNÜ NEDİR, NEDEN KUTLANIR? 

14 Şubat Sevgililer Günü'ne az bir zaman kaldı. Yıllardır sevgililer arasında büyük bir heyecanla kutlanan 14 Şubat öncesinde insanlar Sevgililer Günü nedir, neden kutlanır? gibi soruların yanıtlarını arıyor. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" (İngilizce: St. Valentine's Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır. Valentine Romalı askerlerin evlenmesinin yasak olduğu dönemlerde; gizlice evlenmelerine yardım ettiği için öldürülmüştür. Bu nedenle ölüm tarihi 14 Şubat Sevgililer Günü olarak kutlanır.

Sevgililer gününün tarihçesi ise 3. yüzyılda Aziz Valentine’nin gizlice kıydığı nikahlara dayanıyor. M.S. 3. yüzyılda Roma İmparatoru Claudius II, ordusunu güçlendirmek için genç erkeklerin evlenmesini yasaklamıştır. Rivayete göre bu yasağa karşı gelen Aziz Valentine, gizli nikahlar düzenleyerek gençleri evlendirmeye devam etmiştir. İhanetin karşılığını canıyla ödeyen Aziz Valentine M.S. 270 yılında 14 Şubat’ta idam edilmiştir. Bu nedenle her yıl 14 Şubat’ta Sevgililer günü kutlanmaktadır.

En komik en eğlenceli sevgililer günü mesajları, 14 Şubat için şimdiden aranmaya başlandı. Sevgililer gününde eşine ve sevgilisine eğlenceli Mesajlar göndermek isteyenler için haberimizde en komik en eğlenceli 14 Şubat sevgililer günü mesaj ve yazılarını derledik.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN