En ucuz ayçiçek yağı evinize kadar gelecek! Fiyatlar dip yaptı: 5 litresini bu fiyata bulan çıldırıyor! Sadece o market satacak

En ucuz ayçiçek yağı evinize kadar gelecek! Fiyatlar dip yaptı: 5 litresini bu fiyata bulan çıldırıyor! Sadece o market satacak

PTT AVM'de dev indirim! İşte detaylar...

PTT AVM'den dev kampanya

İŞTE KAMPANYANIN DETAYLARI!

PTT AVM önemli kampanya haberini bir kez daha duyurdu. Beklenen indirimle birlikte ayçiçek yağı fiyatlarında önemli bir gelişme yaşandı. Peki likit yağ alacaklar neyi bekliyor? Evinize kadar gelecek 5 litre TMO ayçiçek yağından siz de yararlanacaksınız. Çünkü hem fiyatlar düştü hem de kargo ile birlikte teslim edilecek. Bu sayede hiç zahmet çekmeden ayçiçek yağınıza ulaşacaksınız. Son zamanların hızlı çıkan temel gıda ürünü müşterilerin ayağına geliyor.

Eptt avm

Ayçiçek yağında indirim oranı ve daha fazlası araştırılıyor. TMO'nun 5 litre ayçiçek yağı şu anda 135 TL'den satılıyor. PTT AVM'deki fiyata kargo ücretini de eklersek toplam 152 TL'ye evinize getirmiş olacaksınız. 17 TL kargo ücreti ayçiçek yağındaki indirimin yanında hiç kalır.

Ayçiçek yağında devam edecek indirimle ilgili henüz bir gelişme paylaşılmadı. Ancak sıvı yağ için kampanya bitimine ilişkin bilginin en kısa sürede verilmesi bekleniyor. Sadece ayçiçek yağı değil, çeşitli temel gıda ürünleri de PTT AVM aracılığıyla uygun fiyata satın alınabiliyor. PTT AVM aracılığıyla evlere teslim edilen ürünler ve çok daha fazlası bir tık uzağınızda. Şubat ayında olası zamlarla karşılaşmak istemeyenler bu fırsatı değerlendirecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN