Erdal Beşikçioğlu kötü haberi canlı yayında duyurdu! Sezon finali yapan Behzat Ç.'den kötü haber...

Erdal Beşikçioğlu kötü haberi canlı yayında duyurdu! Sezon finali yapan Behzat Ç.'den kötü haber...

6 Aralık'ta BluTV'de izleyiciyle buluşan ve dün akşam yayınlanan 8. bölümüyle sezon finali yapan Behzat Ç.'den kötü haber geldi. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, kötü haberi canlı yayında resmen açıkladı.

Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yapımları arasında yer alan Behzat Ç. bu akşam yayınlanan 8. bölümüyle sezon finali yaptı. 3.5 yılık aranın ardından 6 Aralık'ta BluTV'de izleyiciyle buluşan yayınlandığı günden bu yana dikkatleri üzerine çeken reyting rekortmeni diziden kötü haber geldi.

2015 yılında Aydın Doğan tarafından oluşturulan ve 19 Ocak 2021 tarihinde ABD merkezli küresel medya ve eğlence şirketi Discovery tarafından yüzde 35 hissesi satın alınan online dizi ve film platformu BluTV'de izleyiciyle buluşan 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' adlı diziden gelen kötü haber dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu.

mv5bztm0mwiwzjgtzjllmy00odhjlwjmzgqtnzgzodu3ymzhytjmxkeyxkfqcgdeqxvyndg4mjkzndk-v1.jpg

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KÖTÜ HABERİ CANLI YAYINDA DUYURDU

Efsaneleşen dizide 'Behzat' karakterine hayat veren Erdal Beşikçioğlu, 'Akbaba' karakterine hayat veren Berkan Şal ve 'Hayalet' karakterini canlandıran İnanç Konukçu TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Az Önce Konuştum' adlı programa konuk olarak Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

Erdal Beşikçioğlu, yönetmenliğini Devrim Yalçın'ın üstlendiği, başrolde ise Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal'ın yer aldığı dizi hakkındaki kötü haberi canlı yayında duyurdu.

behzat

"FATİH ARTMAN OYNAMAK İSTEMİYOR"

Candaş Tolga Işık'ın 'eski oyuncular dizide neden yok?' sorusuna yanıt veren Erdal Beşikçioğlu, dizide canlandırdığı 'Harun Sinanoğlu' karakteriyle yıldızı parlayan Fatih Artman'ın dizide rol almak istemediğini ve bir daha dizide görev almayacağını açıklayarak "Fatih oynamak istemiyor demek ki ama bizim Fatih’in kendi inisiyatifi oynasa güzel olurdu ama anlıyorum da yarattığınız karakteri 10 yıl sonra yeniden gündeme getirmek akıllı işi değildir o konuda endişe de duymuş olabilir. Güçlü oyuncu olsa güzel olur." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN