Erkan Petekkaya'dan dikkat çeken aşı yorumu

Erkan Petekkaya'dan dikkat çeken aşı yorumu

Erkan Petekkaya'nın yeğeni Leven Çatmaz dün akşam dünyaevine girdi. Ünlü oyuncu düğün öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aşıyla ilgili dikkat çeken sözler sarf eden Petekkaya, 'Ben aşının uygulanma biçimine karşıyım' dedi.

Son olarak 'Kırmızı Oda'daki Sadi karakteri ile izleyici ile buluşan Pettekkaya, yeğeninin düğünü öncesi ayaküstü muhabirlerin sorularını cevapladı.

'BEN DA AŞININ UYGULANMA BİÇİMİNE KARŞIYIM'

Pettekkaya, son zamanlarda artan aşı tartışmalarıyla ilgili 'Onlar aslında aşı karşıtı değiller uygulama biçimine karşılar. Ben da aşının uygulanma biçimine karşıyım. DSÖ kimin elinde neden sürekli BionTech vuruyorlar. Önemli olan çocuklarımızın sağlığı, başlarım paraya pula' ifadelerini kullandı.

Petekkaya'nın bu açıklamaları sosyal medya kullanıcıların tepkisini çekti. Petekkaya için 'İşine baksın' yorumu yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN