Erkan Petekkaya'ya yeni sevgili bulundu

Erkan Petekkaya'ya yeni sevgili bulundu

'Paramparça' dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya'ya yeni bir sevgili bulundu. 38 yaşındaki ünlü oyuncu Mine Tugay, Petekkaya'nın yeni sevgilisini canlandıracak.

Star TV'de 2014 yılında başlayan 'Paramparça' dizisinin başrolünde yer alan Erkan Petekkaya (Cihan) ve Nurgül Yeşilçay, iki sevgiliyi oynuyordu. Yeşilçay'ın canlandırdığı 'Gülseren', ikinci, sezonun ortasında ölerek diziye veda etmişti. Yerine 'Ayşe' rolüyle gelerek Petekkaya ile aşk yaşayan Şükran Ovalı'nın da ömrü uzun olmadı. Sezon finalinde hayatını kaybetti. 

YAZ BAŞINDAN BERİ ARANIYORDU

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; yaz başında beri 'Cihan'a sevgili aranıyordu. Onlarca aday arasından Mine Tugay'da karar kılındı. Yeni sezon çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. 

38 yaşındaki Mine Tugay, daha önce 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Medcezir', 'Kalp Hırsızı' ve 'Çilek Kokusu' gibi dizilerde oynamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN