Eşinin son hareketi Demet Akalın'ı çıldırttı: Bunu bir daha yaparsan sana bye bye

Eşinin son hareketi Demet Akalın'ı çıldırttı: Bunu bir daha yaparsan sana bye bye

Ünlü iş insanı Okan Kurt boşanan ve bir süre sonra tekrar bir araya gelen Demet Akalın, sosyal medyadan eşine ihtar çekti. Eşinin dikkatsiz tavrına kızan Demet Akalın, sosyal medya üzerinden ünlü iş insanını uyardı. İşte o paylaşım...

Yazım hatalarıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın, özel hayatıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Her paylaşımı çok konuşulan ünlü şarkıcı bu defa eşi Okan Kurt'u paylaşarak tehdit etti. Bakın kocasının başına ne geldi?

damatakalin.jpg

DEMET AKALIN'DAN EŞİNE REST

2012 yılında Okan Kurt ile evlenen 2018 yılında boşanan Demet Akalın, eşiyle tekrardan bir araya gelmişti. Aile paylaşımları yapan Akalın, bu kez eşini paylaşarak "Bir daha futbol dersen sana by by gerçekten" notunu düştü.

akalindemek.jpg

FUTBOL KAZASI GEÇİRDİ

Futbol oynadığı sırada kaşını patlatan Okan Kurt'u görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Akalın ise eşini son kez uyararak ayrılık sinyali verdi.

demeakalin.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN