Eşiyle bile böyle fotoğrafı yok! Müge Anlı'yı daha önce hiç böyle görmediniz... Hayranları ne diyeceğini şaşırdı

Eşiyle bile böyle fotoğrafı yok! Müge Anlı'yı daha önce hiç böyle görmediniz... Hayranları ne diyeceğini şaşırdı

Ekranların sevilen sunucusu Müge Anlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada çok az paylaşımda bulunan Müge Anlı havalı pozları ile takipçilerinden tam not aldı. İşte Müge Anlı'nın o paylaşımları…

Programda yaşanan olaylar ile sık sık gündemde yer alan Müge Anlı, bu kez kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Güzelliği ile dillerden düşmeyen Müge Anlı havalı pozuyla herkesi kendine hayran bıraktı. İşte Müge Anlı'nın o paylaşımları…


GÜZELLİĞİNE DİYECEK SÖZ YOK


Evlilik kararı ile herkesi şaşırtan Müge Anlı'nın düğün kareleri de oldukça merak ediliyordu. Sosyal medyada çok aktif olmayan Müge Anlı, yeni paylaşımıyla dikkat çekti. Arkadaşları ile birlikte olduğu bir paylaşımda bulunan Müge Anlı, güzelliği ile çok konuşuldu.

muge-anli-guzelligi.jpg

10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü'ne özel bir paylaşımda bulunan Müge Anlı arkadaşlarıyla birlikte olduğu kareleri Instagram hesabından paylaştı. Müge Anlı'nın havalı pozları sosyal medyayı kasıp kavurdu.

muge-anli-paylasim.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN