Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? sorusu dizinin 4. sezonunu sabırsızlıkla bekleyenler tarafından sorgulanıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri yeni bölümde neler olacağını da merak ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde hangi isimler kadrodan çıktı, yeni katılan isimler kimler? EDHO yeni sezon fragmanları yayınlandı mı? Dizinin 4. sezonu ile ilgili merak edilen her şey haberimizde..

ATV ekranlarında yayınlana 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak?' sorusu eylül ayının ggelmesi ile birlikte sorulmaya başlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri 4. sezonda dizinin kadrosundan hangi isimlerin gittiğini hangi ünlü isimlerin ise kadroya dahil olduğunu merak ediyor. ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili merak edilenleri ve yeni sezon fragmanına dair merak edilenleri yazımızda bulabilirsiniz.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Eylül ayının gelmesi ile birlikte dizilerde yeni sezon başlıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri şimdiden dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. ATV'den yapılan açıklamalara göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25 Eylül Salı akşamı 4. sezon yeni bölümüyle ekranlarda olacak.

EŞKİYA DÜNYAYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ GEÇMİŞ BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİNDEN KİMLER AYRILDI? 


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon tarihinin belli olması ile birlikte dizinin 4. sezonunda olmayacak isimlerde merak edilmeye başlandı.  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezon öncesinde Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Olgun Şimşek dizinin kadrosundan sürpriz şekilde ayrıldı.

18-09/06/deniz-cakir.jpg

DENİZ ÇAKIR KİMDİR?


Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara‘da doğdu. Aslen Trabzonlu olan güzel oyuncu, liseyi Ankara’da Ayrancı Süper Lisesi’nde okudu. Yüksek öğrenimini ise Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. Konservatuvar öğrencisi iken Ankara Radyosu‘nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi.

2004 yılında okuldan mezun olunca İstanbul‘a taşındı. 

2004 yılında Birol Güven yapımı, Hülya Avşar ve Cihan Ünal‘ın başrollerini paylaştıkları “Kadın İsterse” adlı dizide Deniz Çakır, Alev rolüyle ilk televizyon deneyimini yaşadı.

2006 yılında Reşat Nuri Güntekin‘in aynı adlı romanından günümüze uyarlanan ve Halil Ergün, Fahriye Evcen, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Tolga Karel, Gökçe Bahadır, Caner Kurtarangibi oyuncuların rol aldığı “Yaprak Dökümü” adlı dizisinin kadrosunda yer alan Deniz Çakır,  Ferhunde karakteri hafızalara kazındı. 2013 yılı Ocak ayının ilk haftasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisine katılarak Şah Sultan karakterine hayat verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir mafya adamının eşi olarak izleyici karşısına çıkmaya devam eden Deniz Çakır, Bütün Kadınların Kafası Karışıktır isimli tiyatro oyunu aracılığıyla da tiyatroseverlerle buluşuyor.

18-09/06/sanem-celik.jpg

SANEM ÇELİK KİMDİR?

1983 yıLında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bale bölümüne girdi.

12 sene boyunca okul gösterilerinde ve Çağdaş Bale Topluluğu'nun çeşitli eserlerinde solist ve corps de ballet dansçısı olarak dans etti. Figen Yücel, Vecihi Ofluoğlu, Cem Ertekin, Marion-Yener Durukan, Valentina Sobseva, Ludmilla Marazova, Ramazan Bapov gibi değerli eğitmen ve koreograflarla çalıştı. Önlisansını aldıktan sonra tiyatro bölümüne geçti. Yıldız Kenter ve Haldun Dormen'in yıldız öğrencilerindendi.

1999'da mezun oldu.
1994-1996 yılları arasında birçok reklam filminde oynadı.
1996’da Nihat Durak’ın yönetmenliğinde, başrollerini Aytaç Arman ile üstlendiği, Ziya Öztan’in Yakup Kadri Karaosmanoğlu'nun edebiyat eserinden senaryolaştırdığı Yaban'da ki Emine rolü Sanem’in ilk sinema deneyimi oldu. Bu rol ile 10.Adana Altın Koza Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü"nü kazandı.

1997'de başlayan ve Türk televizyon tarihinin en çok reyting alan dizilerinden biri olan Kara Melek, Sanem Çelik için büyük bir dönüm noktasıdır. Canladırdığı Yasemin Saylan, Türk televizyonlarının en ünlü kötü karakterlerinden biri oldu. Türkiye Sanem'i bu dizi ile tanıdı ve Magazin Gazetecileri Derneği'nin verdiği "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nü Perran Kutman ile paylaştı.
1998, Haldun Dormen’in yönetmenliğinde, Melih Kibar’in besteleri ve piyanosu eşliğinde Çiğdem Talu’ya Selam müzikalinin koreografisini yaptı, dans etti, oynadi, şarkı söyedi.

1999-2000 yılları arası animasyon filmlerinde seslendirme yaptı.

2000 yılında Havva Adem karakterini canlandırdığı Derviş Zaim'in Filler ve Çimen adlı sinema filmi ile Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nü aldı. Yine aynı film ile 2000- 2001 yılları arasında beş farklı yarışmada "En İyi Kadın Oyuncu" seçildi. Bu sirada Dormen Tiyatrosu'nda sahnelenen bir Ray Cooney oyunu olan Hangisi Karısı ile Volkan Severcan, Salih Kalyon gibi değerli isimerle tiyatro sahnelerindeydi.

2002'de 13. Orhan Murat Arıburnu Film Festivali'nde jüride yer aldı. Karakalem dersleriyle resim kursuna başladı.

2003 yılında Tolga Örnek'in yazıp yönettiği Hititler belgeselinde Haluk Bilginer ile birlikte rol aldı, Kraliçe Puduhepa'yı canlandırdı.

2004'te TMC'nin yapımcılığını üstlendiği Aliye adlı televizyon dizisiyle Atv ekranlarında hayranlarının karşısındaydı. Halit Ergenç, Nejat İşler, Ayla Algan, gibi zengin kadroya sahip olan dizi, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Dört ayrı yarışmadan "En İyi Kadın Oyuncu" ve "En İyi Kadın Dizi Oyuncsu" ödülleri aldı. Ve bu sene de ayni fars oyunu Hangisi Karısı bu sefer Nedim Saban Tiyatrokare'den teklif edildi. Mary Smith Karakteri ile Afife Tiyatro Ödülleri'ne aday oldu.

2005 yılında tekrar bir sinema filmi ile beyazperdeydi: "Ayın Karanlık Yüzü". Metin Belgin'in yazdığı, Biket İlhan'ın yönettiği filmde, Memet Ali Alabora, Ali Poyrazoğlu gibi usta oyuncularla birlikte başrolü paylaştı. 2005’de motor sporları dünyasına katıldı pistte araba yarıştırdı, derece aldı.

2006 yılında Aliye dizisini bitişinin ardından Amerika'nın Los Angeles şehrine gitti. Çeşitli alanlarda kurs ve atölye çalışmalarına katıldı.

2008 yılında Türkiye'ye döndü ve yine TMC'nin yapımcılığında Güldünya adlı dizi için kamera karşısına geçti.

2012'de 17 sene sonra ilk kez Shaman Dans Tiyatrosu'nun İstanbul adlı gösterisinde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı yararına dans etti.

2013'te Bursa'da çekimleri tamamlanan Derviş Zaim'in Balık filminde başrollerini Bülent İnal ile paylaştığı Filiz rolünü üstlendi. Yine ayı yıl, Serdar Akar'ın yönettiği, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler gibi sevilen oyuncularla paylaştığı Behzat Ç. Ankara Yanıyor sinema filminde Alman polisi Ulrike rolünde oynadı. Süreç Film yapımcılığında İnadına Yaşamak dizisinde rol aldı.
Balık filmi 17 Ekim 2014'te İstanbul'da vizyona girdi.

Sanem Çelik'in menajerliği Filiz Küçük Yücel tarafından yapılmaktadır.

18-09/06/olgun-simsek.jpg

OLGUN ŞİMŞEK KİMDİR? 

Olgun Şimşek, 1971 yılında Bursa ilinin Büyükorhan ilçesine bağlı bir köy olan Yenice'de doğdu. Çocukluğu Yenice köyü ve Babasının tayin olduğu Afyon Dinar, Alpaslan köyünde geçti. Liseye Adapazarı Harbiye Öğretmen Lisesi'nde yatılı olarak başladı bir sene orada okudu.
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezun olan Olgun Şimşek, 1993 yılında sinema hayatına başladı. Olgun Şimşek, tiyatroya Yılmaz Erdoğan -Demet AkbağTiyatrosu'nda sahnelenen Otogargara adlı oyunda rol alarak başladı.

Televizyonda İbo Show'da İbrahim Tatlıses'in pişekarı 'Güçlü' tiplemesiyle tanındı. Yılmaz Erdoğan'ın televizyonda yayınlanan Bir Demet Tiyatro'sunda 'Kudret' tiplemesiyle de popüler oldu. Televizyon dizileri Sihirli Ceket, Yedi Numara, Beşik Kertmesi ve Alacakaranlık'ta rol aldı.
2012 yılında Türkiye Ekonomi Bankası Reklam filmlerinde oynadı.

Daha önce Şebnem Sönmez ile 1994 yılında evlenen ve 2000 yılında boşanan Olgun Şimşek ikinci evliliğini 19 Kasım 2011 tarihinde Zeynep Kocabeyoğlu ile yaptı.

Ödülleri :

1999 - Ankara Film Festivali, "Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu" Ödülü, Karışık Pizza
2004 - Antalya Altın Portakal Film Festivali, "En İyi Erkek Oyuncu" Ödülü, Yazı Tura
2004 - Sinema Yazarları Derneği Türk Sineması Ödülleri, "En İyi Erkek Oyuncu" Ödülü, Yazı Tura
2004 - Orhon Murat Arıburnu Ödülleri, "En İyi Erkek Oyuncu" Ödülü, Yazı Tura
2005 - Adana Altın Koza Film Festivali, "En İyi Erkek Oyuncu" Ödülü, Yazı Tura
2005 - Ankara Film Festivali, "En İyi Erkek Oyuncu" Ödülü, Yazı Tura
2005 - Uluslararası İstanbul Film Festivali, "En İyi Erkek Oyuncu" Ödülü, Yazı Tura
2012 - Antalya Televizyon Ödülleri, "Komedi Dizisi En İyi Erkek Oyuncu" Ödülü, Yalan Dünya

Filmleri :

2012 - Gözetleme Kulesi
2012 - Yalan Dünya
2009-2010 - Kapalı Çarşı
2005 - Beyaz Gelincik
2005 - Kapıları Açmak
2003 - Yazı Tura
2003 - Alacakaranlık
2002 - Beşik Kertmesi
2001 - Yeşil Işık
2000 - Yedi Numara
1998 - Karışık Pizza
1998 - Dış Kapının Mandalları
1997 - Bir Demet Tiyatro
1996 - Sihirli Ceket
1995 - Yer Çekimli Aşklar
1994 - Aziz Ahmet
1994 - Gülşen Abi
1993 - Tersine Dünya

TV Dizileri

1997-1999: Kara Melek (Uğur Erkır, Dilek Gökçin, Türkan Derya), Yasemin Saylan
2000  : Kör Talih (Tamer İpek), Cayze Hatun
2002  : Canım Kocacım (Erden Kıral, Hakan Gürtop), Banu Berke
2003  : Günahım Neydi Allah'ım (Ümit Ünal), Semiha
2004-2006: Aliye (Kudret Sabancı), Aliye Adıvar (Karahan)
2008-2009: Güldünya (Ömür Atay), Gizem Özsoy
2013 : İnadına Yaşamak (Serdar Akar), Zeynep

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KADROSUNDA YENİ İSİMLER

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 3 önemli isim veda ederken 2 yeni isim ise 4. sezonda EDHO kadrosuna katıldı. Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni sezonunda, Mustafa Üstündağ ile Hüseyin Avni Danyal seyirci karşısına çıkacak.

18-09/06/mustafa-ustundag.jpg

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR? 

ustafa Üstündağ (d. 11 Şubat 1977, Mersin) Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tiyatro eğitimi alan oyuncu KocaeliBölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği, MSM Oyuncuları sahnelerinde görev aldı. Pervasız Tiyatro'da devam etti. Atv’de yayınlanan Yersiz Yurtsuz dizisinde Ferdi Tayfur’un oğlunu, Zincirbozan filminde ülkücü Talat’ı oynadı. Zeynep’in Sekiz Günü'nde (2007) Ali rolüyle bir üçkâğıtçıyı canlandırdı. Kurtlar Vadisi Pusuadlı tv dizisinde Muro karakterini canlandırdı. Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine adlı filmde büyük ilgi gördü.

Rol aldığı tiyatro oyunları

Islah Evi : Norman Lock - Çamurdan Tiyatro - 2012
Keşanlı Ali Destanı : Haldun Taner - Sadri Alışık Tiyatrosu - 2011
Godoyu İzlerken : Uğur Uludağ - ESEK - 2002
Antigone : Sofokles - MSM Oyuncuları - 2001
Vişne Bahçesi : Anton Çehov - MSM Oyuncuları - 2000
Akad'ın Yayı : Güngör Dilmen
Hakkari'de Bir Mevsim : Ferit Edğü
Duvar
Bunu Yak
Şirinler,
Masal Duvar
İnsanın Evreleri
Üşümek
Akadın Yağı

Sinema

Uzun Hikaye 2012
Kutsal Damacana - İtmen 2010
Abimm 2009
Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine 2008
Dilber'in Sekiz Günü
Zeynep’in Sekiz Günü
Zincirbozan 2007
Metropol Kabusu 2003
Neredesin Firuze 2004
Köçek 2001
Yolculuk 2005
Gülizar 2004
Emret Komutanım Şah Mat 2007
Ali’nin Sekiz Günü 2008
Vicdan
Deli Dumrul - Kurtlar Kuşlar Aleminde

Televizyon dizileri

Aşkın Kanunu - 2014-2015 (Çetin)
Uğurlanmış Arzular - 2013 - Azerbaycan dizisi
Neyin Eksik
Merhamet Sermet Karayel (Babür) 2013-2014
Karanlıklar Çiçeği - 2012 - Azerbaycan Tv dizisi
İzmir Çetesi Selami 2011
Cümbür Cemaat
Kurtlar Vadisi Pusu Muro/ 2007-2009/ Bölüm 13-65/ 3.Serisi Olan Dizi kurtlar Vadisi Pusuda Toplam 113-165/ 53 Bölüm Oynamıştır
Keje
Bedel
Yarım Elma 2002-2003
Yılan Hikayesi
Bizim Aile
Aşka Sürgün
Dikkat Bebek Var
Uy Başuma Gelenler - Cemal
Emret Komutanım 2005
Zincir Bozan
Hayalet
Hayat Bilgisi 2004
Yedi Numara
Yersiz Yurtsuz
Cennet Mahallesi (bölüm oyuncusu)

18-09/06/huseyin-avni-danyal-kimdir.jpg

HÜSEYİN AVNİ DANYAL KİMDİR? 

Hüseyin Avni Danyal, 12 Nisan 1962 tarihinde Trabzon'da doğmuştur. Trabzon İskenderpaşa ilkokulunda okudu. Beşinci sınıfta iken babasının memuriyetinden dolayı Ankara 'ya tayin oldular. Ortaokulu ve liseyi Ankara'da okudu.

1978-1979 yılları arasında Ankara'da amatör olarak tiyatroya başladı. Ankara Halk Tiyatrosu ve Ankara Sanat Tiyatrosunda kursiyerlik yaptı.1981 de girdiği İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi güzel sanatlar fakültesi tiyatro-oyunculuk bölümünden 1985 yılında mezun oldu. Bir süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. 1988-94 yılları arasında Bursa Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı.

1982 yılında TRT televizyonuna çekilen "Dost Eller" adlı dizi ile sinema dünyasına paralel geçiş yaptı.

1994 yılından bu yana Ankara devlet tiyatrosunda çalışmalarını sürdürmektedir. Kendisinin yazdığı "Çocuk Ve Balık" isimli çocuk oyunu yine kendisi tarafından sahneye koyulmuştur.

2001 yılı Sanat Kurumu En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü aldı. 2012 yılında AntalyaTelevizyon Ödülleri'nde 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' dalında ödül aldı.

2006 yılında "Hatırla Sevgili" adlı TV dizisinde Adnan Menderes karakterini canlandırdı.

Hüseyin Avni Danyal, 2014 Aralık ayında "Yağmur-Kıyamet Çiçeği" adlı sinema filminde Altan Erkekli, Engin Hepileri, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Settar Tanrıöğen ile beraber rol aldı.

Evlilikleri : Hüseyin Avni Danyal , 6 kez evlenmiştir.

6.evliliği: 25 Temmuz 2011 tarihinde Özgen Kılıçarslan ile evlendi.

Yönettiği Tiyatro Oyunları : 

2006 - Azizname : Aziz Nesin - Van Devlet Tiyatrosu
2005 - Asiye Nasıl Kurtulur : Vasıf Öngören - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu
1998 - Çocuk ve Balık : Hüseyin Avni Danyal - Ankara Devlet Tiyatrosu

Oynadığı Tiyatro Oyunları :

2011 - Dumanaltı Aşklar : Selehattin Duman - Tiyatro Seyirlik
2008 - Letafet : Soner Olgun - Tiyatro Cef
2001 - Getto : Joshua Sobol - Ankara Devlet Tiyatrosu
1999 - 16 Ocak Gecesi Kral Öldü : Ayn Rand - Ankara Devlet Tiyatrosu
1995 - Azizname : Aziz Nesin - Ankara Devlet TiyatrosuTiyatro Seyirlik
1994 - Savaş Baba : Yakovos Kambanellis - Ankara Devlet Tiyatrosu
1992 - Fehim Paşa Konağı : Turgut Özakman - Bursa Devlet Tiyatrosu
1991 - Kafkas Tebeşir Dairesi : Bertolt Brecht - Bursa Devlet Tiyatrosu
1989 - Meşhedi İbat (O olmasa Bu Olsun) : Üzeyir Hacıbeyli - Bursa Devlet Tiyatrosu
1989 - Kadıncıklar : Tuncer Cücenoğlu - Bursa Devlet Tiyatrosu
1988 - Kör Döğüşü : Tuncer Cücenoğlu - Bursa Devlet Tiyatrosu
1987 - Çılgın Dünya : Lope De Vega - Ankara Devlet Tiyatrosu
1986 - Benimle Oynarmısınız ? : Marcel Achard - Ankara Devlet Tiyatrosu
1985 - Soytarılar Okulu : Friedrich Karl Waechter - Ankara Devlet Tiyatrosu

Filmleri :

2014 - Yağmur-Kıyamet Çiçeği (Sinema Filmi)
2013 - Eksik Sayfalar
2012 - Zengin Kız Fakir Oğlan
2012 - Sağ Salim
2012 - Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Kenan
2011 - Çınar Ağacı- Uğur
2011 - Aşk Tesadüfleri Sever- Ömer
2010 - Kızım Nerede (Dizi) - Zafer
2010 - New York'ta Beş Minare - Mahmut
2009 - Hesaplaşma - Tayfun Yılmaz
2008 - Güz Sancısı - Kenan
2008 - Şeytanın Pabucu - Faruk
2007 - Beyaz Melek - Selim -
2006 - Çinliler Geliyor - Hayri
2007-2010 - Kurtlar Vadisi Pusu - Yalçın Bulut
2006 - Hatırla Sevgili - Adnan Menderes
2006 - Fırtına - Besim
2005 - Aşka Sürgün - Nizar Azizoğlu
2004 - Tam Pansiyon - Şahin
2004 - Çalınan Ceset
2004 - Ablam Böyle İstedi - Azmi
2004 - Hayalet-Yalçın
2004 - Çemberimde Gül Oya - Kenan
2004 - Bir Aşk Hikayesi
2003 - Hürrem Sultan - Ahmet Paşa
2003 - Kurşun Yarası - Binbaşı Kenan
2003 - Şarkılar Seni Söyler
2003 - Esir Şehrin İnsanları - Ramiz
2002 - Pembe Patikler - Niyazi
1998 - Samum (Polonya yapımı bir film)
1993 - Ferhunde Hanımlar
1982 - Dost Eller

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN