Esra Erol- Ali Özbir çifti aşka geldi! 12. yıl kutlaması düşman çatlattı

Esra Erol- Ali Özbir çifti aşka geldi! 12. yıl kutlaması düşman  çatlattı

ATV'nin sevilen sunucularından olan Esra Erol, programının sezona girmesiyle ailesiyle beraber tatile çıktı. 2 çocuk annesi olan Erol, sosyal medya üzerinden evliliklerinin 12. yılını kutladı. Erol'un paylaşımına binlerce yorum gelirken, eşi Ali Özbir de dikkat çeken bir yorum yaptı. İşte Esra Erol- Ali Özbir çiftinden aşk dolu paylaşım.

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan Esra Erol-Ali Özbir evliliklerinin 12. yılını sosyal medya üzerinden bir paylaşımla kutladılar. Başarılı sunucu Esra Erol, eşiyle beraber olan bir fotoğrafını Instagram hesabından ,"12-5" yorumuyla paylaştı. Eşi Ali Özbir'de ise paylaşıma dikkat çeken bir yorum geldi. Bakın ikili karşılıklı neler yazdı?

esraerolda.jpg

ESRA EROL-ALİ ÖZBİR ÇİFTİNDEN 12. YIL KUTLAMASI

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programının sezona girmesiyle ailesi ile tatil yapan Esra Erol, evliliğinde 12. yılı tamamlandı. 2010 yılında Ali Özbir ile nikah masasına oturan Esra Erol, 12 yılı devirdi. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ikili 12. yıl dönümlerini bir fotoğrafla kutladılar.

aliozbir.jpg

Esra Erol, eşiyle olan bir fotoğrafını '12+5' açıklamasıyla paylaşırken, eşi Ali Özbir de bu paylaşıma kayıtsız kalmadı. Erol'un paylaşıma Özbir'den 'Sana bebişim diyebilirmiyimmm?' yorumunda bulundu. Özbir'in bu yorumuna ise binlerce beğeni geldi.

eso.jpg

İŞTE ESRA EROL-ALİ ÖZBİR ÇİFTİNİN YORUMLAŞMASI

erol.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN