Esra Erol Siyah Şortu Bronz Teniyle Yaktı! İşte Olay Yaratan 'Akşam Güneşi' Pozu

Esra Erol Siyah Şortu Bronz Teniyle Yaktı! İşte Olay Yaratan 'Akşam Güneşi' Pozu

ATV'de Esra Erol'da programını sunan Esra Erol, sezon finali ile soluğu Bodrum'da almıştı. Tatil paylaşımları yapan Esra Erol, son fotoğrafı ile sosyal medyayı salladı. İşte Esra Erol'dan 'Akşam güneşi' pozu

Evlenme programı ile hayatımıza giren ünlü sunucu Esra Erol, konsept değiştirerek sosyal konuları ele alan bir formata geçti. Formatı tutulan Erol, programın sezon tatiline girmesiyle soluğu ailesi ile tatilde aldı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran güzel sunucu tatil paylaşımları yapmayı da ihmal etmedi. İşte Esra Erol'dan dikkat çeken paylaşım.

aliozbir.jpg

ESRA EROL'DAN DİKKAT ÇEKEN TATİL PAYLAŞIMI

Yeni sezon için gün sayan Esra Erol, tatilin son günlerinin tadını çıkarmaya devam ediyor. Eşi Ali Özbir ve 2 oğluyla tatil yapan Esra Erol, pozlarıyla da yaz ayına damga vurdu. Giydiği mini şortlar ve fit fiziği ile sosyal medyayı sallayan Erol, bu defa Akşam güneşi paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Çok sayıda yorum alan fotoğrafı takipçilerinin yoğun ilgisi ile karşılık aldı.

re-298000056-184506497305819-220759-hb8c-001.jpg

AKŞAM GÜNEŞİ POZU SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Esra Erol, bazı anlarını takipçileriyle paylaşmaktan geri durmadı. Her paylaşımı olay olan Erol, "Akşam güneşi nimetleri" notuyla paylaştığı pozu sevenleriyle paylaştı. Verdiği pozla dikkatleri üzerine çeken 2 çocuk annesi Esra Erol'a çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Erol'un paylaşımının altına 'Ne zaman ekrana dönüyorsun?' yorumları yapıldı.

esraerol.jpg

YAKIN DOSTLARI YORUM VE BEĞENİ YAĞMURUNA TUTTU

Esra Erol'un bronz teni dikkatlerden kaçmazken, fotoğrafına yorum yapanlar arasında yakın dostu Hatice Şendil de vardı. Şendil, Erol'un fotoğrafına, emojilerle beğenisini dile getirdi. Yakın dostlarının yanı sıra Esra Erol'un takipçileri de güzel sunucuyu yorum yağmuruna tuttu. Yeni sezonu iple çeken takipçiler, 'Tatili bitir artık', 'Ne zaman ekranlarda olacaksın' 'Özledik seni' gibi çok sayıda paylaşım yapıldı.

havuzkenari.jpg

ESRA EROL'DA PROGRAMI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Esra Erol'un yaz sezonuna giren Esra Erol'da programının Eylül ayında ekranlarda olması bekleniyor. İddialara göre programın başka kanala da transfer olduğu konuşulur. Diğer bir iddia ise Erol'un Müge Anlı ile kanalda ters düştüğü ve Anlı'nın bu yüzden Erol'u kanalda istemediği yönünde. Esra Erol'dan ise henüz yayın başlama kanal değişikliğine dair bir açıklama gelmedi. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Esra Erol ATV'de devam etsin mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN