Ana-kızdan mide bulandıran alışkanlık! Damadın yaptığını duyan lanet etti! Esra Erol çocuklar için yalvardı...

Ana-kızdan mide bulandıran alışkanlık! Damadın yaptığını duyan lanet etti! Esra Erol çocuklar için yalvardı...

Esra Erol'da programında yine ilginç bir hikaye işlendi. Kendisini ve kayınpederini terk eden eşi Kezban Türkoğuz ve kayınvalidesi Sibel için yayına gelen damat Hakan Çalışkan ve kayınpederi İbrahim Türkoğuz eşlerinin bulunması için Esra Erol'dan yardım istedi. Bulunan anne kızın hakkında ise dehşete düşüren olaylar ortaya çıktı. Tüm ailenin sırrı ortaya çıkarken Esra Erol'da yaşanan karşısında şoke oldu.

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında her geçen gün enteresan olaylarla karşılaşan izleyici bu defa evden kaçan anne kız olayına kilitlendi. Eşi ve kayınvalidesinin kendilerini terk ettiğini söyleyen Hakan Çalışkan, Esra Erol'da programına katılarak yardım istedi. Kısa bir sürede bulunan anne kız önce telefonla yayına bağlandı sonra stüdyoya getirildi. Damatları Hakan Çalışkan'ın kendilerine şiddet uyguladığını söyleyen Kezban Özoğuz ve annesi Sibel Özoğuz hakkında ise yayına binlerce ihbar telefonu geldi. Ailenin büyük sırrı ortaya çıkarken, sunucu Esra Erol'da şaşkınlığını gizleyemedi.

esraeolkadin.jpg

DAMATTAN KAÇAN ANNE KIZ BULUNDU! AİLENİN BÜYÜK SIRRI İFŞA OLDU

Eşi Kezban Türkoğuz ve kayınvalidesi Sibel Türkoğuz'un evden kaçan Hakan Çalışkan soluğu Esra Erol'da programında aldı. Tekirdağ Çerkezköy'de yaşanan olayın arkasından ise akıl almaz detaylar çıktı. Eşinin evi terk ederken kayınvalidesi Sibel Türkoğuz'u da kaçırdığını iddia eden Hakan Çalışan, ekrandan eşi ve kayınvalidesine seslendi. Kısa sürede ortaya çıkan anne kız stüdyoya getirilerek damat Hakan Çalışkan ile yüzleştirildi. Hakan Çalışkan'ın kendilerine şiddet uyguladığını söyleyen anne kız hakkında ise yayına dilendikleri hakkında ihbarlar geldi. Torununu dilendirdiği ortaya çıkan kayınvalide iddiaları kabul etmezken, damat Hakan Çalışkan olayı itiraf etti. Çalışkan'ın kayınvalidesini dinlendirdiği söylenirken, Çalışkan kayınvalidesinin önceden de dilendiğini hatta kendi çocuklarını kullanarak bu işi yaptığını söyledi. Stüdyoda gergin anlar yaşanırken, Esra Erol ise sinirlerine hakim olamadı.

damakliadam.jpg

ESRA EROL ÇİLEDEN ÇIKTI: ÇOCUĞUN KİMLİĞİ YOK YALVARDIM

Kayınvalide Sibel Türkoğuz hakkında çok sayıda ihbar telefonu gelirken, Türkoğuz'un genelde sanayi bölgesinde ve bankaların önünde torunuyla dilendiği söylendi. Eşi Hakan Çalışkan'ın kendisi ve annesine şiddet uyguladığını belirten Kezban Çalışkan, eşinden korktuklarını ve bundan dolayı dilenmek zorunda kaldıklarını söyledi. Nikahları olmayan çiftin çocuklarının da kimlikleri yok. Kimliği olmayan çocuğu hastaneye götürdüklerini söyleyen Esra Erol, "Kimlik yok yalvar yakar muayene ettirdim. Çocukta ciddi bir enfeksiyon var. Ekip arkadaşlarımız gece boyunca çocuğun başında kaldılar. Bu çocuk kimin çocuğu dediklerinde hiçbir şey anlatamadık" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN