Esra Erol'da ahlaksız ilişki yumağı! Kadın 3 erkekle birden... Kayınpederi de var

Esra Erol'da ahlaksız ilişki yumağı! Kadın 3 erkekle birden... Kayınpederi de var

Esra Erol'da yaşanan aşk üçgeni izleyenleri şaşkına uğrattı. Bekir isimli şahıs eşi Fatma'nın çocuklarını alıp Bilal isimli şahsa kaçtığını iddia ederek yardım istedi. Bilal isimli şahıs ise canlı yayına bağlanarak iğrenç ilişkiye dair detay verdi. Bilal Bey, Fatma Hanım'ın babasıyla yaşadığı mide bulandıran itirafı yapınca duyanlar dona kaldı...

Eşi Bekir Bey'i terk edip Bilal isimli kişiye kaçan Fatma Hanım, yaşadığı aşk üçgeniyle ekran başındakileri şaşkına uğrattı. Kızını da yanına alan Fatma Hanım önce Bilal Bey'e daha sonra Bilal Bey'in babasıyla aşk yaşamaya başlayınca stüdyodakiler adeta buz kesildi... Detaylar ise mide bulandırdı...

esraerolda1.jpg

ESRA EROL'DA YİNE İĞRENÇ İLİŞKİ İTİRAFI! ÖNCE OĞLU SONRA BABASIYLA...

Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programında yine sosyal medyanın gündemine düşen bir olay yaşandı.

yasakask.jpg

Bekir Bey, eşi Fatma'nın çocuklarını alıp başka birine kaçtığını iddia ederek çocuklarını geri istedi. Esra Erol'dan yardım isteyen talihsiz adam gerçekler duyunca sinir krizi geçirdi.

atv.jpg

BABASIYLA UYGUNSUZ BİR ŞEKİLDE YAKALADI

Bilal isimli şahıs ise canlı yayına bağlanarak Fatma Hanım'ın önce kendisine kaçtığını daha sonra babasıyla uygunsuz bir halde yakaladığını itiraf etti.

2-009.jpg

Daha sonra ikilinin Bilal Bey'i evden kovduğu ortaya çıktı. Fatma Hanım'ın ise hala babası Rafet Bey'le yaşadığını söyleyen Bilal Bey şaşkınlık yarattı.

KAÇTIĞI ADAM ÇOCUK İSTİSMARCISI MI?

Bilal Bey ise Rafet isimli şahsın çocuk istismarcısı olduğunu iddia ederken kızının geri istedi.

sondakika.jpg

Yayına bağlanan Rafet isimli şahıs ise Fatma Hanım'la beraber olmadığını söyleyerek hakkındaki iddiaları yalanladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN