Esra Erol'da mide bulandıran pazarlık! Babam ve eşim beni... İşte 'Bu kadar olmaz' dedirten olay

Esra Erol'da mide bulandıran pazarlık! Babam ve eşim beni... İşte 'Bu kadar olmaz' dedirten olay

ATV'de yayınlanan Esra Erol programında akıl almaz bir olay yaşandı. Annesi ile evi terk eden kadın, kocası ve babasının yaptıklarını anlatınca stüdyo buz kesildi. Annenin açıklamaları ise ağızları açıkta bıraktı. İşte kaçış, dilenme, pazarlama olaylarının havada uçuştuğu anlar.

Eşi Kezban Türkoğuz ve kayınvalidesi Sibel Türkoğuz'un beraber kaçarak evi terk ettiklerini söyleyen Hakan Çalışkan, Esra Erol'da programına katılarak yardım istedi. Kayınbabası ile yayına katılan adam eşin ve kayınvalidesinin dönmesi için yalvardı. Kısa sürede bulunan Sibel Türkoğuz ve Kezban Türkoğuz, canlı yayına getirilerek yüzleştirildi. Anne kızın anlattıkları ise Esra Erol ve stüdyodakileri hayrete düşürdü. İşte son dakika gelişmesinin de yaşandığı o anlar.

1444323.jpg

DAMADIM KIZIMI PAZARLAMAYA ÇALIŞTI

Başarılı sunucu Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programında yine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Tekirdağ Çerkezköy'de yaşayan Hakan Çalışan, eşi ve kayınvalidesini bulmak için yayına katılarak Erol'dan yardım istedi. Araştırmalar sonucu bulunan anne kız yayına getirildi. Kaçma olayının ardından ise şoke eden detaylar çıktı. Anne Sibel Türkoğuz, damadının kızını para karşılığı pazarlamaya çalıştığını söyledi. Yayına bağlanan dikkatli izleyiciler ise Sibel Türkoğuz'un bankaların önünde duygu sömürüsü yaparak torununu kullanıp sürekli dilendiğini söyledi. Kayınvalide ise bu iddiaları önce kabul etmezken sonra bunun damadının yaptırdığını söyledi. Kezban Türkoğuz ise eşi Hakan Çalışkan'ın kendisine sürekli şiddet uyguladığını öz babasının ise bu duruma şahit olduğu halde sessiz kaldığını söyledi. Damadından korktuğunu belirten kayınvalide Sibel ise Hakan Çalışkan'ın kazandıkları parayı ellerinde aldığını ve kendilerine şiddet uyguladığını belirtti.

esraeolkadin.jpg

ANNE KIZ ÇARK ETTİ! ESRA EROL ŞOKE OLDU

Matruşka etkisi yaratan olayda son dakika bir gelişme daha yaşandı. Eşinin yaptıklarını anlatan Kezban Türkoğuz ani bir kararla eşiyle barıştıklarını söyledi. Kayınvalide ise 'Kızımı pazarlıyor' iddiasında çark etti ve damadı Hakan Çalışkan'dan özür diledi. Yaşananlar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Esra Erol ise anne kıza, "Hakan Çalışan sizi tehdit mi ediyor?" diye sordu. Anne kız ise Erol'un bu sorusuna 'Hayır' cevabını verdi. Gözler bugün yayınlanacak olan Esra Erol'da programına yöneldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN