Esra Erol'un muhabiri Caner Toygar'a canlı yayında saldırı

Esra Erol'un muhabiri Caner Toygar'a canlı yayında saldırı

Esra Erol'un programında muhabir olarak görev yapan Caner Toygar, programa katılan bir kadının çocuğunu kaçırdığı iddia edilen Ü. D. tarafından saldırıya uğradı.

Moldova vatandaşı Nina, Esra Erol’un programına çıkarak gözyaşları içinde beraber yaşadığı Ü.D.’nin 1,5 yaşındaki oğlunu kaçırdığını ileri sürmüştü. Bunun üzerine Esra Erol olayın izini sürmek amacıyla ekibini harekete geçirdi.

SALDIRIYA UĞRADI

Ekip olayı çözmek için anne ile birlikte canlı yayın yapmak üzere Antalya’ya gitti. Muhabir Caner Toygar, kameramanıyla birlikte görev başındayken çocuğu kaçırdığı iddia edilen Ü. D. tarafından saldırıya uğradı. Ü.D. program ekibine şiddet uyguladı.

19-05/17/5cdea597c03c0e0c80479595.jpg

EROL: KABUSU OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yaşanan saldırının ardından Esra Erol yayında “Bizi kimse yıldıramaz velayet konularında haksız olan tarafın her zaman peşinde olacağız ve onların kâbusu olmaya devam edeceğiz”dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN