Esra Ezmeci'nin Yalanı İfşa Oldu! Sahte Konuklara Bakın Ne Maaş Veriyor?

Esra Ezmeci'nin Yalanı İfşa Oldu! Sahte Konuklara Bakın Ne Maaş Veriyor?

Instagram hesabı üzerine ilişki uzmanlığı yapan ve ilginç paylaşımlar yayınlayan Esra Ezmeci, FOX TV'de Karşı Karşı programını sunmaya başladı. Ezmeci'nin programı hakkında kurgu iddiaları güncelliğini korurken iddialara ilişkin şoke eden bir detay ortaya çıktı. Bakın konuklar nasıl seçiliyor? Ve ne kadar maaş alıyor? İşte Esra Ezmeci'yi yalanlayan o ilan.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Esra Ezmeci, sosyal medya hesabında ilişki uzmanlığının yanı sıra program sunuculuğuna da başladı. FOX TV'de gündüz kuşağı programı sunan Ezmeci gelen ilginç konu ve konuklardan dolayı en çok izlenenler yayınlardan oldu. Ama gerçek ise çok başka çıktı? Program adına açılan ilan her şeyi ortaya çıkardı! İşte detaylar.

esraezmecifoxtv.jpg

ESRA EZMECİ HAKKINDA KURGU İDDİALARINDA OLAY DETAY

Instagram'da 5 milyona yakın takipçisi olan Psikolog Esra Ezmeci, kendisine gelen cinsel ilişki itirafları ile bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Paylaşımları ile kısa sürede ünlenen Ezmeci, TV kanallarında da boy göstermeye başladı. Sosyal medya paylaşımlarına devam eden Ezmeci, program sunucusu da oldu.

esraezmecifsa.png

FULYA ÖZTÜRK'ÜN KOLTUĞUNA GEÇTİ

Önce FOX TV'de Fulya ile Umudun Olsun yayınında psikolog olarak yer alan Ezmeci, daha sonra ani bir kararla Beyaz TV'ye geçiş yapmıştı. Fulya Öztürk'in programdan ayrılma kararı sonra FOX TV Esra Ezmeci'ye teklif götürdü.

1452379.jpg

Teklifi kabul eden Ezmeci, sunucu koltuğuna geçerek gündüz kuşağı programı sunmaya başladı. Karşı Karşıya programını sunan Ezmeci, kısa sürede başarı sağlarken, izleyenlerin bir kısmı yayındakilerin kurgu olduğunu iddia etti. Bu iddiaları doğrulayan bir paylaşım ise herkesi şaşkınlığa uğrattı.

1462542-001.jpg

7 BİN TL MAAŞLA KONUK İLANI PAYLAŞILDI

Esra Ezmeci'nin sosyal medya paylaşımları kadar TV programında işlediği konuların da kurgu olduğu iddia edildi. Bu açıklamaları her defasında yalanlayan Ezmeci'yi şoke eden bir detay ortaya çıktı.

esraezmecimesajlari1.jpg

Cast Ajans sahibi olduğu iddia edilen bir kadın iş ilanlarının yayınladığı bir sayfada Esra Ezmeci'nin programına dair bir ilan paylaştı. İlanda 7 bin lira maaş verileceğini yazan kişi, Ezmeci'nin programı için konuk başvuru ilanı paylaştı. Fatma İldeniz isimli kadın ilanda şunlara yer verdi

"Gelin ayrı-damat ayrı ve kayınvalide aynı 7.000 Tl detaylar seçim olduktan sonra belli olur ortalama saatleri günleri vs." denildi. "Lütfen kesin düşünenler dönüş yapsın." denilen ilanda "Önce secimler olur daha sonra yayın tarihi çekim günleri belli olur. Tüm detayları verdim bunun dışında ekstra bir detay yok."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN