Esra Ezmeci'ye gelen iğrenç itiraf ağızları açık bıraktı! 'Karım beni aynı anda 7 erkekle...' Esra Ezmeci'den olay cevap

Esra Ezmeci'ye gelen iğrenç itiraf ağızları açık bıraktı! 'Karım beni aynı anda 7 erkekle...' Esra Ezmeci'den olay cevap

Son dönemin en çok takip edilen isimlerinden olan ünlü psikolog Esra Ezmeci, FOX TV'de yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının kaldırılmasının ardından kendini sosyal medyaya attı. Takipçilerinden gelen soruları cevaplayan ve tavsiyelerde bulunan Esra Ezmeci, kendisine gelen iğrenç itirafla şoke oldu. Mide bulandıran sorular karşısında şaşırıp kalan Ezmeci, verdiği cevaplarla gündeme bomba gibi düştü. Karım beni aynı anda 7 erkekle... Bakın Esra Ezmeci nasıl cevaplar vermiş?

İlişki ve cinsellik üzerine verdiği tavsiyelerle tanınan ve kitapları bulunan ünlü psikolog Esra Ezmeci gündemden düşmek bilmiyor. FOX TV'de yayınlanan programı 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' kaldırıltıktan sonra sosyal medyaya yönelen Ezmeci, takipçileriyle soru-cevap etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Takipçilerinden gelen itiraflar üzerine cevaplar veren Ezmeci bu sefer hayatının şokunu yaşadı. Mide bulandıran itirafı görenle şaşıp kalıyor. İşte detaylar...

ESRA EZMECİ GELEN İTİRAFLA ŞAŞTI KALDI

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, reyting kurbanı olan programının ardından sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını cevaplamaya devam ediyor. Sık sık itiraflar alan Ezmeci bu sefer şaşıp kaldı. Gelen mide bulandırıcı itiraf akıllarda durgunluk yarattı.

"EŞİM BAŞKASIYLA OLMAMI İSTİYOR"

İlişki üzerine yaptığı açıklamalarla meşhur olan Esra Ezmeci, son dönemde sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri. Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap etkinliği düzenleyen Ezmeci, bu sefer şaştı kaldı. Yine takipçilerinden soru sormalarını isteyen Ezmeci, takipçisinden gelen "Eşim başkalarıyla olmamı istiyor ne yapmalıyım?" sorusuyla ağzı açık kaldı. Şoke olan Ezmeci, "Kabullenmeyin ve net sınır çizin" dedi.

kmggfgf-47.jpg

"KARIM BENİ 7 ADAMLA AYNI ANDA..."

Ardından bir erkek takipçisinden gelen soruya cevap veren Ezmeci, herkesi şoke etti. Mideniz bunu nasıl kaldırıyor! "Karım beni 7 adamla aynı anda aldattı. Her güne biri geliyormuş, yanlışlıkla oldu dedi affedilir mi?" sorusuna karşı Esra Ezmeci, "Bazen bazı şeylerin yanlışlıkla olmadığı çok nettir. İçinize sinmeyen bir şeyi kabul etmeyin" cevabını verdi.

b4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN