Esra Ezmeci'ye iğrenç 3'lü ilişki itirafı! Utanmadan bakın ne anlattı?

Esra Ezmeci'ye iğrenç 3'lü ilişki itirafı! Utanmadan bakın ne anlattı?

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, kendisine gelen soruları yanıtlayıp yayınlamaya devam ediyor. Sürekli ilginç soru ve itiraflarla karşılaşan Ezmeci'y bu defa kuma itirafı geldi. Beraber yaşadığı adam ve eşi ile yaşadıklarını anlatan kadın herkesi şaşkınlığa uğrattı. Kumalık itirafı ile yetinmeyen kadın bakın daha neler anlattı? İşte mide bulandıran o itiraf.

Yakında FOX TV'de yayın yapacak olan Esra Ezmeci, sosyal medya hesaplarından da ilişki uzmanlığı yapmaya devam ediyor. Araları açılan yada sorun yaşayanların başvurduğu Ezmeci'ye her gün binlerce itiraf ve soru geliyor. Kuma giden bir kadın takipçisi ise Esra Ezmeci'ye mahremini anlatınca herkes şoke oldu. Esra Ezmeci ise bakın o itiraf karşısında ne söyledi?

esoal.jpg

ESRA EZMECİ'YE KUMALIK İTİRAFI! KOCAM İKİMİZLE...

Sosyal medya hesapları üzerinden sürekli paylaşım yapan Psikolog Esra Ezmeci, kendisine gelen soruları yanıtlayıp hesabından yayınlıyor. İlişki sorularının yanı sıra uğradıkları taciz durumlarını da Ezmeci'ye anlatan takipçileri seslerini duyurmaya çalışıyor.

acukat.jpg

"KOCAM İKİMİZLE AYNI YATAKTA YATIYOR"

Kuma olarak giden bir kadının paylaşımı ise olay yarattı. Beraber yaşadığı adam hakkında ağızları açıkta bırakan bir itirafta bulunan kadın Esra Ezmeci'den yardım istedi. Ezmeci'ye "2. eş kuma olarak geldim. Ama kocam ayrımcılık olmasın diye ikimizle beraber yatıyor. Üzülüyorum" itirafında bulundu. Kendisine gelen itiraf karşısında Ezmeci ise, "Bu çok değersizleştiren bir durum. 2. eş olmayı kabul etmeniz bile yanlış. Hele aynı evde olmak. En azından şimdilik ayrı eve çıkın kendinizi güçlendirin ve bu durumdan uzaklaşın" yorumunu yaptı.

İŞTE HERKESİ ŞOKE EDEN O İTİRAF

ezmeci.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (59)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
59 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN