Estetik harikasi Songül Karlı sosyal medyayı salladı... Gören 'yok artık' dedi

Estetik harikasi Songül Karlı sosyal medyayı salladı... Gören 'yok artık' dedi

Son dönemlerde yaptığı estetik operasyonları ile magazin gündeminden düşmeyen 48 yaşındaki Songül Karlı, bu defa öyle bir paylaşım yaptı ki adeta yer yerinden oynadı. Verdiği cesur pozlarla adeta sosyal medyayı sallayan güzel türkücü ağızları açıkta bıraktı. İşte Songül Karlı'dan herkesi dumura uğradan cesur pozu.

Buğu sesi ile hayatımıza giren Türkücü Songül Karlı son dönemlerde adından sıkça söz ettiriyor. Yaptığı estetiklerle adeta başka birine dönüşen karlı bu defa da evde verdiği cesur pozlarla gündeme düştü. İşte Karlı'nın içleri ısıtan görüntüleri.

1438004.jpg

2. DEFA YÜZÜNÜ GERDİRDİ

Görüntüsü ile 18 kızlara taç çıkan Türkücü Songül Karlı, 48 yaşında olmasına rağmen hala fit bir vücuda sahip. Son dönemlerde estetikleri ile gündeme gelen güzel türkücü bu defa evde paylaştığı bornozlu görüntüleri ile sosyal medyayı salladı.

1437400.jpg

KARLI GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Geçtiğimiz günlerde de göğüs dekoltesi ile pozlar veren Karlı, yine magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden oldu. Yüzüne sürekli Fransız askısı yapan başarılı türkücü son haliyle de herkesi şaşırdı. Estetiklerle bambaşka birine dönüşen Karlı'nın değişimi sevenleri tarafından da yakından takip ediliyor.

songul3.jpg

BİNLERCE YORUM VE BEĞENİ ALDI

Buğu ses ile bir zamanlar evlerimize konuk olan Türkücü Songül Karlı artık sesi kadar görüntüsü ile de konuşulmaya başladı. Güzellik uğruna bıçak altına yapan Karlı 3 defa göğüs küçültme ameliyatı olurken, 2 defa da Fransız askısı yaptırdı. Estetikleri ile çok konuşulan Karlı bu defa herkesin ağzını açıkta bırakan bir paylaşımla geldi. Karlı, evde çektiği bornozlu fotoğrafını sosyal medyasında paylaşınca olanlar oldu. Elinde kahvesi ile pencere kenarında bornozlu poz veren Karlı'nın bu paylaşımı daha çok konuşulacağa benziyor. Estetiklerle adeta 20 yaş gençleşen Karlı'nın paylaşımlarına farklı yorumlarda yapılıyor. Takipçileri "Songül Karlı nerede?" yorumları yaparken, bazıları ise Karlı'nın paylaşımlarına ateşli emojiler göndererek destek verdi.

songulkarli-bornozpaylasim.jpg

GÜZELLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKMEYE BAŞLADI

Ünlü Türkücü son olarak da bornozu ve ıslak saçlarıyla pencere önünde poz vererek sosyal medyayı yine salladı. Beğeni yağmuruna tutulan paylaşım kısa sürede binlerce sayıya ulaştı. 48 yaşındaki Karlı'nın bu cesur pozları daha çok konuşulacağa benziyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN