Estetik ikonu Songül Karlı'dan olay elbise! Bakın ne giydi?

Estetik ikonu Songül Karlı'dan olay elbise! Bakın ne giydi?

Türkücü Songül Karlı, dikkat çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Bir dönem özel hayatıyla gündemden düşmeyen Karlı, yaptığı estetiklerle de son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında. Estetikler ve tarzındaki değişimle bambaşka birine dönen Songül Karlı'nın son görüntüsü ise herkesi şoke etti. İşte Türkücü Songül Karlı'dan iddialı dekolte.

48 yaşındaki ünlü Türkücü Songül Karlı, yaptığı estetiklerle adeta bambaşka birine döndü. 2 defa Fransız askısı yaptıran Karlı giyim tarzını da değiştirerek dikkat çeken kıyafetler giymeye başladı. Yaşına rağmen yaptığı bir dizi estetiklerle gençleşen Karlı'nın her paylaşımı da magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medya hesabından son attığı story ile yine gündeme gelen Karlı'nın dekoltesi takipçilerin kadrajına takıldı. İşte o görüntü.

karliayar.jpg

SONGÜL KARLI'DAN İDDİALI ELBİSE

Buğulu sesi ile tanınan türkücü Songül Karlı'nın eski halinden eser kalmadı. Bir dönemlerin en çok dinlenen kadın türkücülerinden olan Karlı, tarzıyla beraber görüntüsünü de zamanla değişti.

songulkarli.jpg

ESTETİKLERLE BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Girdiği estetik operasyonlara ile gençleşen Karlı, giyim tarzında dekolteye ağırlık vermeye başladı. Attığı her adım magazinde konuşulan Karlı, sosyal medyada özel anlarına dair paylaşımlar yapmaktan da geri durmuyor.

burun.jpg

En son bornozuyla ile pencere kenarında fotoğraflar paylaşan Karlı, bu defa Instagram'da yeşil elbisesiyle hikaye attı. Dekoltesiyle dikkat çeken Karlı'nın o paylaşımı ise olay oldu.

İŞTE SONGÜL KARLI'NIN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMI

dekoltesongul.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (33)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
33 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN