Tuba Büyüküstün'ü Görenler Dönüp Bir Daha Bakıyor

Tuba Büyüküstün'ü Görenler Dönüp Bir Daha Bakıyor

Bir zamanlar doğal güzelliği ile ün salan Tuba Büyüküstün 40 yaşına girmeye hazırlanırken estetik yaptırdı. Estetik sonrası uzaylılara dönen Tuğba Büyüküstün'ü tanımakta zorlanan sevenleri büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Estetik sonrası Uzaylılara Döndü! Tuba Büyüküstün'ü Görenler Dönüp Bir Daha Bakıyor.

5 Temmuz'da 40 yaşına girecek olan Tuba Büyüküstün estetik sonrası hayranlarını üzdü. Estetik yaptırdıktan sonra tanınmaz hale gelen ünlü sanatçının fotoğraflarını görenler tanımakta zorlandı.

ESTETİK OPERASYONLARA KARŞI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Tuba Büyüküstün estetik operasyonlara karşı olduğunu söylemişti. Tuba Büyüküstün verdiği röportajlarda estetik yüzünden herkesin birbirine benzediğini belirterek her zaman doğallıktan yana olduğunu söylemişti. 'Büyük lokma yut büyük söyleme' atasözünü gerçek kılan ünlü sanatçı Tuba Büyüküstün de estetik operasyon modasına uydu.

tuba-buyukustun-estetik.jpg

Sosyal medyadan estetik sonrası geçirdiği değişime dair fotoğraflar paylaşan Tuba Büyüküstün'ün fotoğraflarına bakanlar güzel oyuncunun yüzüne dolgu operasyonu yaptırdığını iddia etti.

tuba-buyukustun.jpg

TUBA BÜYÜKÜSTÜN'DEKİ DEĞİŞİM INSTEGRAM HESABINDA

39 yaşındaki güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Instagram hesabından yaptığı son paylaşımlarındaki büyük değişiklik dikkat çekti. Tuba Büyüküstün'ün yıllar içindeki değişimi magazin dünyasında gündem oldu. Estetik operasyonlarına karşı olduğunu her fırsatta dile getiren Tuba Büyüküstün, yüzüne dolu işlem yaptırarak ilk estetik operasyonunu geçirmiş oldu.

tuba-buyukustun-yuzune-estetik.jpg

Siz Tuba Büyüküstün'ün estetik operasyon sonrası görünüşü ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

5 TEMMUZ'DA 40 YAŞINA GİRECEK OLAN TUBA BÜYÜKÜSTÜN'E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Doğum günü öncesinde sanatçı Tuba Büyüküstün'e en güzel hediye Şanlıurfalı hayranlarından geldi. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Gülabibey İlkokulu’na bir oyun evi kuruldu. Hayranları tarafından yapılan sürpriz Tuba Büyüküstün'ün hayatında manevi yanı ile büyük yer tutacak.

Şanlıurfalı hayranlarından gelen bu sürpriz doğum günü hediyesi güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ü çok duygulandırdı. Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, oyunevinin açılışı sırasında Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'ndeki okulda olamasa da online olarak bu özel güne katıldı. Adına bir de pasta kesilen Tuba Büyüküstün, canlı bağlantı ile oyunevinin açılışına katkıda bulundu.

Duygusal anların yaşandığı okuldaki oyunevi açılışında oyuncunun bir fotoğrafının bulunduğu ve üzerinde ‘Happy Birthday Tuba Büyüküstün’ yazılı pasta ile ünlü oyuncuTuba Büyüküstün’ün erken doğum günü kutlaması yaptı.

Kendisi gibi oyuncu olan Onur Saylak İle olan evliliğinden ikiz çocukları olan Tuba Büyüküstün, çocuklar için açılan oyunevi ve kendi adını taşıyan bu sürpriz hediye ile Türkiye'nin öbür ucundaki okuldaki mutluluğa eşlik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN