Estetik yaptırdığına bin pişman oldu! Hande Erçel'i çıldırtan gelişme: Bu nasıl...

Estetik yaptırdığına bin pişman oldu! Hande Erçel'i çıldırtan gelişme: Bu nasıl...

Taksim'deki patlamanın ertesi gününde yaptığı paylaşım nedeniyle tepkilerin odağındaki isim haline gelen ünlü oyuncu Hande Erçek, bu kez basın mensuplarına sert çıkarak dikkatleri üzerine çekti.

PKK/PYD/YPG Terör örgütü tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirilen Suriye uyruklu Ahlam Albashir isimli teröristin Taksim'de gerçekleştirdiği hain saldırı tüm Türkiye'yi yasa boğarken ünlü oyuncu Hande Erçel'in yas dolu günde yaptığı paylaşım tepki toplamıştı. Ünlü oyuncu paylaşımında "Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin" ifadelerine yer vermişti. Oyuncunun bu paylaşımı Taksim'deki hain saldırının ertesi günü yapılması nedeniyle tepki toplamıştı.

TAKSİM'DEKİ PATLAMADAN SONRA YAPTIĞI PAYLAŞIM TEPKİ TOPLAMIŞTI

Bazı takipçileri Erçel'e "Patlama gündemdeyken çok ilgimi çekti gerçekten bu konu" "Türkiye yas tutuyor, senin düşündüğün konuya bak", "yazık sana", "Taksim'deki hain saldırının ardından olacak şey mi?" şeklinde tepki göstermişti.

Ekran Alıntısı

BU KEZ BASIN MENSUPLARINA SERT ÇIKARAK DİKKATLERİ ÇEKTİ

Taksim'deki saldırının ertesi günü yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, bu kez basın mensuplarına sert çıkarak adından söz ettirdi.

Son olarak FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve 8 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan 52. bölümü ile final yaparak ekranlara veda eden 'Sen Çal Kapımı' adlı dizide rol alarak 'Eda Yıldız Bolat' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Erçel, dizinin ekranlara veda etmesiyle bir süredir ekranlardan uzaktı.

Hande Erçel, önceki gece 29’uncu yaşını Beykoz'daki bir mekanda arkadaşlarıyla beraber kutladı. Estetikleriyle herkesin dikkatini çeken ünlü oyuncu basın mensuplarına sert çıktı.

Hande Erçel'i çileden çıkaran soru! - Magazin haberleri

EKRANLARA GERİ DÖNMEK İÇİN OLUMLU SİNYALLER VERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde "Doğru zamanda doğru iş olsun istediğim için biraz bekliyorum. Senaryonun içime sinmesi gerekiyor. Dijital veya televizyon olsun diye ayrım yapmıyorum. Benim için önemli olan senaryo" açıklamasıyla ekranlara geri dönme konusunda olumlu sinyaller veren ünlü oyuncu, doğum günü kutlamasında "Yeni yaşımda sağlık, huzur, mutluluk ve bol bol proje olsun inşallah" dedi.

BU NASIL SAÇMA SORU?

Habertürk'ten Volkan Özdemirin haberine göre; "Estetikleriniz çok konuşuluyor, neler yaptırdınız?" sorusuna sinirlenen ünlü oyuncu, "Yapmayın Allah aşkına! Bu nasıl saçma soru? Ne güzel sohbet ediyorduk" diye basın mensuplarına sert çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN