Evinize en yakın acil toplanma alanını tek tıkla öğrenin! e-Devlet'ten hemen kontrol edin

Evinize en yakın acil toplanma alanını tek tıkla öğrenin! e-Devlet'ten hemen kontrol edin

6 Şubat gecesi merkez üssü Kahramanmaraş olarak yaşanan deprem sonrasında vatandaşlar bölgelerindeki toplanma alanları ile ilgili araştırma yapıyor. Peki toplanma alanları nasıl öğrenilir? Tüm detaylar haberimizde.

Türkiye 6 Şubat gecesi büyük bir depremle sarsıldı. Deprem sonrası bütün vatandaş yardımlarını gönderirken bir yandan da kendi bölgelerindeki acil toplanma alanlarını öğrenmeye çalışıyor. Peki deprem için acil toplanma alanları nasıl öğrenilir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

DEPREM ACİL TOPLANMA ALANLARI

6 Şubat sabaha karşı 04.17 sularında Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde; 6 Şubat öğlen saat 13.24'te Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde iki büyük deprem yaşandı. 10 şehrin etkilendiği depremin artçı sarsıntıları devam ediyor. Ekipler arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Acil Toplanma Alanları

Vatandaşlar ise bölgelerindeki acil toplanma alanlarını nasıl öğrenebileceklerini araştırıyor. Vatandaş kendilerine en yakın yerdeki acil toplanma alanını öğrenmek için e-Devlet sistemine kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak sorgulama yapabilir. Arama bölümüne 'Afet ve Acil Yardım Toplanma Alanı' yazıp arattıktan sonra çıkan bilgileri girerek kendi bölgelerine en yakın toplanma alanlarını öğrenebilirler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN