Evlerin arasında gizli bir kedi var! Yalnızca IQ'su 130'un üzerinde olanlar 5 saniyede bulabiliyor!

Evlerin arasında gizli bir kedi var! Yalnızca IQ'su 130'un üzerinde olanlar 5 saniyede bulabiliyor!

Bu optik yanılsama görüntüsünde, bir kedi evlerin arasında göz göre göre gizlenmiştir. Kediyi 5 saniyede görebiliyorsan sen bir dahisin. Bu hızlı optik yanılsama mücadelesiyle gözlem becerilerinizi hemen test edin.

Optik illüzyonlar, zeka seviyenizi test etmenin harika bir yoludur. Gözlem becerilerinizi arkadaşlarınız ve aileniz arasında göstermenin mükemmel bir yolu olmakla kalmaz, aynı zamanda herkes için harika bir eğlence kaynağıdır.

Optik illüzyonlar, bilim insanlarına araştırmalarında yardımcı olmanın yanı sıra beynimiz için çok ihtiyaç duyulan egzersizi sağlar. Optik illüzyonların düzenli olarak uygulanması, gözlem gücünüzü artırmanıza ve dikkatinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Şimdi gözlem becerilerinizi test etmek ister misiniz? O zaman 5 saniyede sıra evlerin arasından kediyi bulun.

1-021.jpg

EVLERİN ARASINDA SAKLANAN KEDİYİ BULUN

Yukarıda paylaşılan görsel, 5 saniye içinde bir kedi bulmanız gereken bir sıra ev sahnesini gösteriyor. Gözlem becerilerinizin iyi bir testi olacak ve zaman unsurunun eklenmesi, mücadeleye rekabet gücü kazandırıyor. Optik illüzyonlar, kişinin gözlem yapma ve eleştirel düşünme yeteneğini değerlendirmenin en temel yollarından biridir.

Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olduğu düşünülse de, gerçek IQ seviyenizi belirlemenize yardımcı olabilecek profesyonelce tasarlanmış IQ testleri gibi daha gelişmiş yöntemler mevcuttur.

GİZLİ KEDİYİ TESPİT ETTİN Mİ?

Buradaki zorluk, sıra evler arasında bir kedi bulmak ve onu tespit etmek için 5 saniyeniz var. Görselde o kadar çok ev var ki, aralarında kediyi tespit etmek zor bir iş ama mükemmel gözlem becerisine sahip kişiler zaman sınırı içinde kediyi bulabilecekler. Kediyi gördün mü?

Resme dikkatlice bakın ve kediyi görüp göremediğinizi öğrenin. Kedi görüntünün herhangi bir yerinde olabilir. Ayrılan sürenin yarısı çoktan bitti. Sadece birkaç saniye kaldı. Acele et, zaman bitiyor.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Zaman sınırı bitti. Kaçınız kediyi buldu? Nerede saklandığını merak mı ediyorsunuz? O zaman aşağıdaki çözüme göz atmanız gerekir. Kedi, görüntünün sağ üst köşesinde görülebilir. Beyaz bir kedidir ve bir sıra evin yan tarafından dikizlerken görülebilir.

2-011.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN