Exatlon Challenge ne zaman başlayacak? Exatlon Challenge yarışmacıları kimler olacak?

Exatlon Challenge ne zaman başlayacak? Exatlon Challenge yarışmacıları kimler olacak?

Exatlon Challenge Acun Ilıcalı'nın yeni yarışması olarak konuşulmaya başlandı. Orkun Işıtmak'ın sunucusu olacağı yarışma Exatlon Challenge'ın ne zaman başlayacağı ve yarışmacıların kimler olacağı merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

Ünlü YouTuber'ların bir araya geleceği yeni bir program başlıyor. Exatlon Challenge Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı olacak. Peki Exatlon Challenge nedir? Yarışmacıları belli oldu mu? Exatlon Challenge ne zaman başlayacak?

EXATLON CHALLENGE NEDİR?

Exatlon Challenge, programın sunucusu olacak olan Orkun Işıtmak'ın açıklamasına göre 18 yarışmacının aynı evde kaldığı bir yarışma olacak. 

EXATLON CHALLENGE YARIŞMACILARI

Exatlon Challenge yarışmacıları şu şekilde:

Hayrettin

Oğuzhan Uğur

Orkun Işıtmak

Buse Plan

Doğan Kabak

Uras Benlioğlu

Barış Erdoğan

Zeynep Aleyna Şen

Burce Yağmur Karabal

Buğra Kazancı

Dilan Ay

Öykü Berkan

Gözde Demiral

Hakan (Mendebur Lemur)

Furkan Kaya

Furkan Yaman

Elanur

Dilara Aydın

SUNUCU ORKUN IŞITMAK OLACAK

Orkun Işıtmak'ın canlı yayında yaptığı Exatlon Challenge açıklaması şu şekilde:

"Mecrayı henüz söyleyemiyorum fakat çok güzel bir proje ortaya çıkacak. Acun ağabeyle daha önceden bir araya gelmek çok istemiştik fakat bugüne kısmet oldu. Proje için önümüzdeki ay Dominik'te çekimlere gidicem. Exatlon Challenge, Survivor'dan farklı olacak ve toplamda 18 yarışmacı aynı evde kalacak. Farklı takımlarda 9'ar şekilde bölünecek olan 18 yarışmacı aynı evi paylaşacaklar ve bir yandan da Reality Show tarzında bir proje ortaya çıkacak. Öte yandan projede çok önemli isimler yer alıyor. Onları daha sonra açıklayacağım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN