Farklı olan baykuşu sadece yüz kişiden 1'i bulabiliyor! Farklı baykuşu 30 saniyede bulanın IQ'su 130 çıkıyor

Farklı olan baykuşu sadece yüz kişiden 1'i bulabiliyor! Farklı baykuşu 30 saniyede bulanın IQ'su 130 çıkıyor

Aklınızı karıştıracak optik illüzyon bulmacası. Farklı fiziksel özelliklere sahip gruptaki gizli baykuşu görebilir misin? Bu bulmaca sayesinde görüş keskinliğinizi ve bilişsel becerinizi test edin. Zamanınız başlıyor.

Bu harika zeka oyunu ile günüzü olumlu geçirin ve ruh halinizi geliştirin. Zeka Oyunları, sonunda matematiksel bir denklem değil, yaratıcılık gerektiren bulmacalardır. En önemlisi, zeka oyunları beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Bu kadar açıklama yeter, artık harekete geçin ve bu resimli bulmacada farklı olan baykuşu görün. Zamanınız başlıyor.

kapak.jpg

BAYKUŞLARIN ARASINDA FARKLI OLANI GÖREBİLİR MİSİN?

Zeka Oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşım da içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, kuş grubundaki gizli uzaylı baykuşu bulmanız gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olmasına rağmen benzer renklerin ve parlak bir arka planın kullanılması işi zahmetli hale getiriyor.

Bu optik illüzyon bulmacası ilk bakışta zor görünebilir. Ancak yine de cevabı iki kez denemeden aramayın.

FARKLI OLAN BAYKUŞ NEREDE SAKLANIYOR?

Bir zeka oyunu, temelde mantık kullanılarak çözülen bir düşünme bilmecesidir. Böylece her denemede düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştireceksiniz. Zeka oyunu ayrıca yeni çözümler bulmaya ve kritik sezgisel gücü artırmaya yardımcı olacaktır.

Buradaki kullanıcıların amacı, bu resimli bulmacada farklı olan baykuşu bulmaktır. Yabancılaşmış bir baykuş, gruptaki diğer baykuşlardan benzersiz veya farklı bir görünüme sahip bir kuş anlamına gelir. Bulmacaya geri dönersek, resimlerdeki tüm nesneler çok parlakken, gizli baykuş resimdeki diğer kuşlarla aynı. Bu, tek kuşu tespit etme görevini yorucu hale getirir.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Resim 4 sıra ve 7 sütuna bölünmüştür yani resimde toplam 28 kuş vardır. Ve şimdi tuhaf olanı bulmak için tüm gece kuşlarına hızlıca göz atın.

Verilen süre içinde farklı olan baykuşu tespit ettiyseniz tebrikler. Fakat cevabı hala bulamıyorsanız veya kafanız karışıyorsa, ilk satıra ve ikinci sütuna ilerleyin. Buradaki kuşun diğerlerine kıyasla gagası yok. Ve bu canlı nasıl olur da gagası olmadan hayatta kalır, kesinlikle uzaylı olabilir.

Farklı olan baykuşun doğru yerleşimini öğrenmek için aşağıdaki resme bakın.

2-002.jpg

Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir şekilde kontrol edilmesini gerektiriyordu. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını almaya devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN