Fatih Mehmet Bucak kimdir? Burcu Çetinkaya kimdir? Boşandılar…

Fatih Mehmet Bucak kimdir? Burcu Çetinkaya kimdir? Boşandılar…

Fatih Mehmet Bucak ile Burcu Çetinkaya’nın boşandığı iddialarının ardından Fatih Mehmet Bucak kimdir? ve Burcu Çetinkaya kimdir? soruları soruluyor. Fatih Mehmet Bucak ile Burcu Çetinkaya’nın boşanma haberleri, magazin dünyasında bomba etkisi oluşturdu. Peki Fatih Mehmet Bucak kimdir? ve Burcu Çetinkaya kimdir? İşte yanıtı…

2015 yılında hayatlarını birleştiren Fatih Mehmet Bucak ve Burcu Çetinkaya’nın boşandığı haberleri son dakika olarak duyuruldu. Şanlıurfalı Bucak aşireti mensubu olan ünlü iş insanı Fatih Mehmet Bucak ile gazeteci ve rallici olan Burcu Çetinkaya, 4 yıldır süren birlikteliklerini noktaladı. Sosyal medya hesabında Burcu Çetinkaya Bucak ismini de Burcu Çetinkaya olarak düzelten ünlü rallicinin bu hareketi, iddiaları doğrular nitelikte. Peki Fatih Mehmet Bucak ve Burcu Çetinkaya kimdir? İşte aradıklarınız…

FATİH BUÇAK KİMDİR?

Mehmet Fatih Bucak, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin Şanlıurfa Siverek adayı oldu. 7 Temmuz 1968'de Siverek’de doğan Mehmet Fatih Bucak, Bucak aşiretinin önde gelen isimleri arasında yer alıyor. 5 çocuklu bir ailenin oğlu olan Mehmet Fatih Bucak, Yükseliş Koleji ve Gazi Üniversitesinden mezun oldu. 5 yaşında Siverek’ten Ankara’ya taşınan Mehmet Fatih Bucak, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi ekonomi bölümü bitirirken, babası Mehmet Celal Bucak, Adalet Partisi’nden 2 dönem Şanlıurfa milletvekilli seçildi. İlk evliliğinden Simirna Bucak ve ikinci evliliğinden Mehmet Celal Bucak isminde oğlu bulunuyor. 1979'da babasının Bucak aşireti reisi olduğu zamanlarda terör örgütü PKK tarafından saldırıya uğramış ve bacağından yaralanan Mehmet Fatih Bucak, ekonomi ve aynı zamanda Urfa’nın önde gelen iş insanları arasında yer alıyor. Çiftçilik ve tarımla da uğraşan Mehmet Fatih Bucak, bir süre Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığı görevini de yürüttü. 2015'te Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı, ardından Kasım 2015 yılında AK Parti’den aday adayı olan Mehmet Fatih Bucak, 2015 yılında evlendiği rallici Burcu Çetinkaya 2019 yılında ayrıldı.

19-06/12/fatih-mehmet-bucak-kimdir-burcu-cetinkaya-kimdir-bosandilarjpgg.jpg

BURCU ÇETİNKAYA KİMDİR?

Burcu Çetinkaya, 19 Mart 1981 İstanbul doğumlu ve İlhan Çetinkaya'nın kızıdır. 1992'de Özel Bebek Yeni Yıldız ilkokulunu bitirmesinin ardından girdiği Robert College de ilk başta orta (1996) arkasından da lise eğitimini (1999) noktaladı. Koç Üniversitesi’nin Ekonomi bölümünden 2005'te mezun olduktan sonra senaristlik ve satış-pazarlama konularında iş hayatına atılan Burcu Çetinkaya, Almanca, İngilizce, İtalyanca, Fransızca, Arapça ve Kürtçe biliyor. Otomobil sporları kariyeri, 2005 sezonunda Hitit Rallisi ile başlayan Çetinkaya, Fiat Palio ile katıldığı bu ilk yarışında bayanlarda 3’ncü oldu. Aynı sene Fiat Rallisi’nde yine bayanlar kupasında 3’ncülüğünü yineledi. Kocaeli Rallisi’nde Bayanlar 2’ncisi; Beykoz Rallikrosu’nda sınıf 2’de 5’nci oldu. 2005 Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası’nın üç yarışına da katıldı ve Palio’su ile hepsinde finişe gelme başarısı gösterdi. Genel klasmanlarında 25, 21 ve 15’nci sıralarda tamamladığı her üç rallide de Bayanlar Kupası’nı rakiplerine kaptırmadı. Sonuçta; 2005 Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası Bayanlar 1’nciliğini kazandı. Çetinkaya başörtüsü takarak hayatına yeni bir yön verdi ve Mehmet Fatih Bucak ile evlenmişti. Mehmet Fatih Bucak'ın 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Siverek belediye başkan adayı olmasının ardından uzun yıllar çalıştığı Türkiye gazetesinden kovulan Çetinkaya, 2019'un Haziran aylarında Mehmet Fatih Bucak'tan boşandı.

TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN