Fatih Ürek 'Demet Akalın kimle konuştuğuna dikkat etsin' demişti! Demet Akalın'dan Fatih Ürek'e olay yanıt: "Benim adımı..."

Fatih Ürek 'Demet Akalın kimle konuştuğuna dikkat etsin' demişti! Demet Akalın'dan Fatih Ürek'e olay yanıt: "Benim adımı..."

Geçtiğimiz günlerde Buket Aydın'ın sorularını yanıtlayan Fatih Ürek, ünlü şarkıcı Demet Akalın'ı 17 yaşından beri tanıdığını açıklayarak Akalın'a sert sözlerle yüklenmişti. Demet Akalın, Ürek'in kendisine yönelik açıklamalarına yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde Buket Aydın'ın sunumuyla Haber Global ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yüz Yüze' programına konuk olan Fatih Ürek, Demet Akalın'a sert sözlerle yüklenerek dikkatleri üzerine çekmişti. Dün İstinyePark'ta görüntülenen Demet Akalın, Ürek'in kendisine yönelik açıklamalarına yanıt verdi.

Buket Aydın'ın sorularını yanıtlayan Fatih Ürek, TikTok'ta yayınladığı videolar nedeniyle Mehmet Ali Erbil'e yüklenmiş, ünlü komedyenin 'şaklabanlık' yaptığını söylemişti.

"DEMET AKALIN KİMLE KONUŞTUĞUNA DİKKAT ETSİN"

Ürek daha sonrasında ise Demet Akalın'ı hedef almış ve Akalın'ın kendisi için artık 'yok hükmünde' olduğunu vurgulayarak şunları söylemişti:

"Demet Akalın'ı 17 yaşından beri tanıyorum. Demet Akalın artık dengelerini korumak zorunda. O bir anne ama ne yapacağını bilmiyor. Kalıbından çıkması gerekiyor. Belki güvenememe sorunu yaşıyordur ama kime güvenip güvenmeyeceğini bilmesi gerekiyor. Özünde iyi niyetli ama böyle giderse kaybetmeye mahkum. Selamün aleyküm- aleyküm selam der geçerim. Kimlerle konuştuğuna dikkat etsin. Yanlış insanları seçti. Ona demişler ki 'Fatih Ürek senin kızına beddua etti' çok mantıksız. Kendi kendine saçmaladı ve benim için bitmiştir. Çarşısı pazarı açık olsun hayırlı işler diliyorum. Egoları fazla yüksek geldi. Tapılası bir kadın olmak istiyor ama tapılası değil. Benim için yok, bitmiştir. Artık hiç kimse değil."

Demet Akalın: Adımı onun adıyla anmayınDün, bir arkadaşıyla İstinyePark'ta görüntülenen Demet Akalın, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak Fatih Ürek'in açıklamalarına yanıt verdi.

Demet Akalın'a, meslektaşı Fatih Ürek'in kendisi için yaptığı "Tapılası bir kadın olmak istiyor ama maalesef değil" açıklaması hatırlatıldı.

ÖNCE GÜLDÜ, SONRA CEVAP VERDİ

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Ünlü popçu, gülerek önce cevap vermek istemese de daha sonra "Benim adımı onun adıyla anmayın" demekle yetindi.

Arkadaşıyla kahve içip sohbet eden Akalın, uzun süren alışveriş turu sonrası İstinyePark'tan ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN